Do disketovky ...
Všichni se tady vstekate, ale připoušti si třeba někdo skutečnost, že tady Charlote třeba chtěla pomoci šťěňátkům?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Alcator:
Promin ale v tom hoaxu jsou IDENTICKÉ obrázky, tedy to JE hoax.
Mě osobně, po jistých zkušenostech, testování informací napadá u VŠEHO co jen zdánlivě připomíná hoax, takže jsem možná přecitlivělý ale hoax bych nejradeji lidem narval... nekam :)
No, já jsem se o tom s Charlotte bavil v poště a ona tvrdí, že štěňata nabízí známá její matky. Což může samozřejmě znamenat ledacos, například že spambot (hoaxbot) odeslal Charlottině matce mail s tímto hoaxem a jako odesilatele uvedl její známou, jasně.
Nicméně začínám chápat, proč Charlotte nenapadlo zadat do googlu "hoax golden retriever"...
Almad: Dobře! Tohle ještě neznám ... ale mám takovej pocit, že to budu hojně využívat ... :)
Gabriel: Myslíš http://tinyurl.com/abn688 ? :-P
Lerain: Pššt. Kazíš zábavu ;-)
axel: Vtip. Půjdu zítra.
Nathaka: Sbohem...
P.S.: Na kdy plánuješ tento návrat?:-D
Nathaka: A ještě bys měl popřát serveru dobrou noc ;)))
Tak. Jsem v TOP 10 reputace, první v diskuzní aktivitě a tak můžu dodržet, co jsem napsal před pár hodinama. Salmar má pravdu, jdu pryč. :-)))
Jenže teď jsou lidi chytřejší .... ( CHA CHA CHA )
Pokud existují lidé, kteří raději sedí celé dny u serveru, ej to jejich mínus, proč se jimi zabívat?
Omen: Vůdce jelen, prorok a manipulátor, v. v. :-)
NW: To potom nechci vědět, co jsi ted.
Omen: Máš smůlu, byl jsem obojí.
Nebo ani jedno.
To jsem z toho jelen. Teď jsem buď byl prorok, nebo mě lidi poslouchají. :-)
Lerain: +1 PRO TEBE!
Kdy už konečně někteří pochopí, že žít se dá i se serverem? A v realu vás to nemusí omezovat?
Falhir: někteří uživatelé chodili se serverem spát a dávali mu dobrou noc... Jo, jo, to byly časy... ;)))
Salmar má pravdu, jdu pryč.
Salmar mi jednou řekl: ,,Odejdi ze serveru už kvůli tomu, abys na něj jednou nemusel vzpomínat. Buďto budeš vzpomínat na to, jak jsi chodil do lesa s přáteli, jak ses procházel po pražských ulicích, jak jsi chodil se svou dívkou na všechna možná místa, anebo si řekneš: ,Mé mládí? - Server Dracidoupe.cz.´ Vyber si. Snažím se tě od serveru odprostit, protože mi na tobě záleží." Větná stavba asi není přesná, ale pointa naprosto. A v souvislosti s tím - jelikož zatím ještě jsem na serveru - si jednou vzpomenu na to, že někteří uživatelé chodili se serverem spát a dávali mu dobrou noc... ( - Po projíždění starší diskuse na Fóru ). Jen takový hlod.