A taky, až bude druhá revoluce u triček, si můžeš pořídit tričko a každej na tobě uvidí, že seš dračákysta a budou se ti hlásit do družiny celé legie.
S dračákystama obecně je ten problém, že vypadaj dost často dost normálně.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Už asi jen proto ,že akždý si myslí, že je sám. A tak všichni kolem sebe, osamocení, chodíme.
Brubeaker: Já si taky dlouho myslel, že v mém okolí hraje drd jen pár lidiček. Ale nakonec jsem byl překvapen na kolik lidí drd a rpg pozitivních jsem narazil. Třeba ve fast foodu se partička kluků bavila o tom, jestli jet na gamecon nebo ne... Dračákisti se najdou všude jen o sobě navzájem kolikrát nevědí...
Na zádech meč... ? O tom se dá polemizovat.
Hele, mě neříkej, že nemáš internet. Tam to jde:) Stačí prolíst seznamky (ikdyž ty sou určenyna partnerství jiného druhu) a hledat v kolonce zájmy "fantasy" a máš to.
Jojo, metalisty a gympláky a taky ty, co mají na zádech meč.
Zkoušej metalisty a gympláky.
Salmaróza smazána. vysvětleno na oficiálním stole.
Bru: V jedenáctitisícovém městě hráče najdeš, jen se asi ptáš na špatných místech. Zkus inzerát, nebo nějakou čajovnu - tam by měl DrD znát každý druhý. Nebo zajdi na školy a pověš tam na nástěnku (mají-li), že zájemci o hraní DrD se mají hlásit tam a tam...
Já bydlím na vsi se 130 obyvateli a taky tu spoluhráč byl. Bohužel jen jeden a to na hru nestačilo. A odstěhoval se. :-) Ale to jen dokazuje, že všude se nějakej najde.
Zajímalo by mne, kolik lidí okolo mne ví co je drd a hrají ho .. jsem z malého města (cca 11 000 obyvatel) a občas uvažuji, zda by se zde našel někdo, s kým by se dalo hrát... Občas mám pocit že jsem tady (myšleno v našem městě) jedinej kdo DrD hraje .. respektive se ho snaží hrát ... když někomu vyprávím čím se bavím a čemu se věnuji - div si něklepou na čelo .. jiný nechápou, dalšího to nezajímá ... znáte ten pocit, že si potřebujete zrovna s někým popovídat o tom, jakou jste vymysleli parádní zápletku pro dobrodružství a není kdo by Vám naslouchal? ano, moji spoluhráči by naslouchali rádi, ale asi bych zkazil pointu budoucího dobrodružství :o) ... pokud se vám příspěvek zdá nesmyslný a že sem nezapadá - máte pravdu - snažím se nahodit jené téma..."
Možná máš pravdu Same.. ale ty tvoje básničky jsou asi tak smysluplné a k věci, jako kdyby jsem na stole o sexu v Drd rozebíral Lisabonskou smlouvu a názory co si o tom asi může myslet moje prababička. Ano, možná mají hlubší myšlenku, nebo chtějí na něco reagovat, ano, možná že pár lidí to pochopí, ale to je asi tak všechno! Takže pokud si potřebuješ budovat svoje ego na tomhle veřejném náměstí jenom pro pár vyvolených, kteří tyhle tvoje statě pochopí, je to minimálně na smazání... bez diskuse. Pozn. nebo mě tedy oprav, ale co tak strašně důležitého a přínosného měly tvoje básničky, že se museli objevit tady?
Ps. Osobně by mi smazání fóra nevadilo
Tady se to maže jedna báseň :)
Je forum někde archivováno?
Proč ne?
Tentokrát to tu nechám po můjpříspěvek. Další, reagující na Salmara budou mazány.
Salmare, naposledy tě (ještě) prosím, jdi se takto vylévat ke stolu Poezie, jistě jej znáš. Fórum není to pravé míésto pro tyto příspěvky.
Aramir: to bylo dobrý :o) musím ti dát zapravdu :o) ... postupně se stahuji zpět do pozadí...
...to že se tu někdo ukájí kravinama, několik lidí na to negativně zareaguje, pak to někdo celý smaže a pak se zase řeší, proč se to smazalo... a čas od času se objeví někdo, kdo chce forum nějakým způsobem upravit či zrušit a někdy podá více či méně konstruktivní návrh, jak toho dosáhnout...to celé na druhou a furt dokola.
Až příjde změna dejte mi prosím vědět...díky
Moc často se do takových věcí nevměšuji, ale už jsem to někde řekl a řeknu to i zde - dle mého by bylo lepší fórum zrušit, protože jak bylo řečeno "je to vizitka webu" ... a co je ona vizitka? to že se tu někdo ukájí kravinama, několik lidí na to negativně zareaguje, pak to někdo celý smaže a pak se zase řeší, proč se to smazalo ... to celý na druhou a furt dokola ... pochybuju že to někdo z neregistrovaných čte a navíc si ani nepamatuju, kdy se tady někdo z neregistrovaných na něco ptal nebo reagoval) nepočítám "pozdravy ze záhrobí" ... a argument že fórum slouží k veřejnému upozornění na nějaké zajímavosti už nepřijímám, protože na to jsou i mnohé stoly v putyce ... Další řešení - zákaz vkládání příspěvků neregistrovaným a pouze dovolené čtení ... ( s registrovanými si musí poradit vrchnost)... Jen můj názor...
"Maminko maminko, můžu si jít hrát na písek?"
"Ne, v písku žijí jehly. Nebezpečná strašidla, co vypadají trochu jako škorpioni, a mohou ti ublížit."
"Ale maminko, ostatní děti si na písku taky hrají."
"To nejsou děti, maličký, to jsou feťáci."
Odpovězeno poštou.
Přes to všechno nechápu, za co byl smazán můj příspěvek. Nebyla v něm skryta žádná agrese, pouze jsem jako první zareagoval na určité výhrady vůči onomu "doupařskému folklóru". Já vám tu nijak nespamuji.
Jo, to souhlasím, jenom ten folklór podle mě v dnešní době stojí za h... teda prd. Ale jo, je to můj názor, možná někoho ty kecy Salmara, Cohena, Alfíka a Mela zajímají, já jim to neberu.