Čeho si nevážíš ty, toho si může vážit jiný. Já vždycky byl zastáncem teorie, že na Fóru se projevuje doupácký folklór. Náturu některých uživatelů zde poznáš lépe než kdekoliv jinde a to se též počítá.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Na Foru neni prakticky ničeho škoda...
Škoda ho kluka, byli jsme s ním smazáni všichni :(
Už se těšíte na PGC?
Prosím, nevěnujte Salmarovi a jehopříspěvkům o Mikuláši, Popelce a mědi pozornost. Budou mazány.
Salmare, prosím, pokud takto chceš psát, využijstolu Poezie. Tam te uvítají spíše, než zde na fóru.
Pro zájemce: ke stolu o umění s ID 1736 (Indil) jsem přidal tip a kratičkou recenzi na aktuální výstavu surrealistického designu v Uměleckoprůmyslovém muzeu. To je vše.
Promazáno
Rád bych deklaroval, že můj přístup k autorským právům stále platí. Pokud by si někdo kompetentní (tj. Altar nebo PČR) vyžádal údaje toho, kdo šíří nelegálně pravidla, s radostí mu je předám.
Víte, já mám totiž RPG rád a proto by mně moc těšilo, kdyby u nás nadále vycházela.
Matatul: Ty jsi si se sovou dělal srandu. Zatraceně. A já to myslel zcela vážně. Styďte se, málem sem šel do lesa.
Je, proto to nebylo mazáno, nýbrž ponecháno pro pípadné pousmání.
Je-li to vizitka servru, není jen dobře, vidí-li náhodný návštěvník, že tu jsme veselé kopy (a občas i velekopy, tucty a veletucty)?
děkuji moc
Ano, copak nechápete, že toto je defakto VIZITKA serveru a že žádný náhodný návštěvník nestojí o vaše zhulenecký kecy o moudré sově? Opravdu byste se měli zamyslet, než sem něco napíšete...
<Příspěvek typu Bono>
Zkuste jí hledat třeba v putice, nebo na chatu, prosím.
Třeba přiletí n volání o pomoc :)
Podle mě to není typ, co by se dal někde jen tak nechat vidět.
Podle mě to není typ, co by se schovával.
Moudrá sova v lese v noci? Vždyť má inteligenci 25... dobře ví, že tam by ji každý hledal nejdřív.
A v základním skinu je Moudrá sova odkaz vpravo v panelu Komunikace. Druhá odshora, hned za odkazem Chat.
Pokud hledáš skutečnou moudrou sovu, tak musíš zkusit les v noci. :-)
holka jedna opeřená se skrývá pod odkazem "Moudrá sova": http://www.dracidoupe.cz/moudrasova/ :-)