Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Grimsladea: Tři tečky korektní ve psaném - dokonce i neinternetovém - projevu jsou.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

U stolu Diskriminace (nejen) žen (nejen) ve fantasy máte možnost vyzkoušet si zcela vážně (!) svou schopnost proti-argumentace a odhalování demagogií a kvazi-argumentů. Pokud by to někdo chtěl zkusit, ale zároveň se necítil dostatečně "silný v kramflecích", může svůj argumentační pokus poslat poštou například mně nebo Maris.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Psaní není zrovna korektní prostředek v psaném projevu.

Uživatel úrovně 0

Marsia: Tři tečky a smajlík také nejsou zrovna korektními prostředky v psaném slovu.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Berry: Jen tak mimochodem, za interpunkčními znaménky se dělá mezera... :)))

Ikonka uživatele Mgr. Holger

Uživatel úrovně 8

Třídit odpad se vyplácí...

Vážení, třiďte odpad. Dnes jsem měl úžasné štěstí, šel jsem vyhodit plasty do kontejneru na plasty a ve vedlejším kontejneru jsem našel vyhozené knihy. Mezi nimi i Sienkiewiczovy Křižáky a knihu o hradech a zámcích v Čechách. Tak jsem se přehrabal kontejnerem a alespoň tohle málo jsem z té hromady zachránil.

Prosím, pokud byste někdy měli podobné ekoKoniášovské sklony a chtěli vyhodit knihy, raději je nabídněte na servšeru, jsou mezi námi tací, kteří ještě čtou.

A třiďte odpad, vyplácí se to.

Omlouvám se za mírné odbočení od tématu...

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Ach jo, nač to sebemrskačství? Ten, kdo je hnidopich, tak je mu jedno, jestli se člověk omluví nebo ne, příště si rýpne znova, ten kdo má skutečně dobře míněné připomínky píše do pošty a nedělá průvan.

Nebo ať žije autocenzura?

Ikonka uživatele Findred z Celenu

Uživatel úrovně 0

prokletý Dilvish: A proč? Není to škoda?

Ad Reklama: Omlouvám se všem hnidopichům, že jsem tuto reklamu umístil i do Fóra, ale chvilku jsem dumal nad důvodem, proč by se reklama na stůl, který je určený širšímu okruhu uživatelů, z nichž nemusí všichni navštěvovat stůl k reklamám vytvořený, nemohla umístit do Fóra, a došel jsem k závěru, že jsou mnohem horší činy než tento a jeden příspěvek ve Fóru mi už v Pekle nepřitíží. Snad jsem tímto svým činem nedal záminku k dalším hádkám, protože to bych rozhodně nerad.

S pozdravem

Fin z Celenu

Ikonka uživatele Findred z Celenu

Uživatel úrovně 0

Reklama

Klub zatracených pisálků
ID stolu: 343

Stůl, na němž uživatelé serveru společně tvoří nějakou zajímavou literární práci. Přispět můžete klidně odstavcem i jednou větou.

Stůl změnil majitele. Zvu všechny, pisálky, literáty i klidně ty, co si se slohem příliš nerozumí, k návštěvě.

Důležitá anketa

S pozdravem

Findred z Celenu

Reklama

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Ve svém životě sem udělal mnoho chyb... A spousty sem jich napáchal i tady na serveru.
Nechci se za ně ale nějak omlouvat, nebo sám sebe ospravedlňovat, obhajovat či co. Jen je přiznávám.

Jako důsledek stahuju veškerá svá díla z čekárny čae a slibuji, že nějaký čas se má tvorba oběví maximálně tak v putyce.
Hezký den.

Uživatel úrovně 0

Salmar:

Tak to sorry, ale splést se může každý. "s" je předložka.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Pán Prstenů: Jen taková otázka mimochodem - jak je definované zájmeno "s"?

Ikonka uživatele Andros

Uživatel úrovně 0

Salmar, Maris, LA: skôr som narážal na to "populární" :-)

LA: veď práve preto sa pýtam, nie? ;-)

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Slovo "ééé" (přičemž otevřeme ústa jako na "o") je odpovědí na oba kvízy, ale já jsem vám to neporadil ;)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

kvíz číslo 3.14

Slovo "nejoužívaněsší" znamená:

a) Maminka
b) Jelikož
c) Že ten, kdo ho napsal, by zasloužil klystýr pouštním pískem.

Odpovědi posílejte jako obvykle Pánu prstenů poštou.

Uživatel úrovně 0

Kvíz číslo 2

Jaké je nejoužívaněsší slovo v Češtině?
a) Spojka "a"
b) zájméno "on"
c) zájméno "s"

Odpovědi mi jako obvykle zasílejte poštou.

Uživatel úrovně 0

A přiznejme si - jezdili bychom jen kvůli rubrikám a přispívání do nich na cony? Probíhaly by pochody?

Ty bonusy jsou to, proč sem někteří uživatelé chodí několikrát denně na dobu několika hodin...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Pochod proběhl úspěšně, kdo nepřišel, jeho chyba.

Komentovaný obrazový průvodce na http://fotky.almad.net/thumbnails.php?album=54

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

G_r
převažují a o dost. ;)

Andros
Myslím, že toho o foru zase tolik nevíš, nejsi tu příliš dlouho. Raději to nech být. ;)