Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

HTML je na nic, následuj instinkt

Jak mnozí vědí, HTML je jazyk používaný na tvorbu HTML stránek; mnohde (jako třeba tady) je také používán jako formát na psaní příspěvků či diskuzí. Je to formát zavedený...a otravný a nepohodlný.

Pomozte nám to změnit! RPGPlanet plánuje HTML zcela odbourat a nahradit jej intuitivnějšími formáty. Bohužel, všechny již existující formáty se ukázaly jako nevyhovující a tak nezbývá, než vytvořit něco vlastního. A jako vždy, víc hlav víc ví.

Pokud vás tato myšlenka zaujala, čtěte můj e-mail na http://groups.google.com/group/rpgplanet-tools/browse_frm/thread/ 3869de34a3e70816 a ozvěte se; jde jen o nápady...

somebody else

hm, taky si to chci skusit :P

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Zaara: já ti to snad ani neřeknu, protože mi nebudeš věřit, ale......sejmul mě blesk:) Takže ode dneška slavim 19.června svoje druhý narozeniny

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Kterou banku jsi udělal tentokrát?

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Marsia: jo, všim sem si:) takže oprava...

Zaara: Ne, byl sem dneska ve zprávách na čt:)

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Stoupa: Nechci rýpat (nebo chci? :))) ), ale víš, že chyba (překlep) v čárce, dělá s obsahem věty (konkrétně třeba té tvé) poměrně zajímavé věci? :)))

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Tys byl ta nafintěná slečna na "šermířském" "představení"?

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Hey sem slavnej:)))

Alcator - nepřihl.

Kontrola funkčnosti anonymního přispívání do Fóra.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Írime
Náhodou by to mohla být zábava.. zvlášt s pár rajčaty a vejci, měli by i dobový ohlas. :-)

Uživatel úrovně 0

Lorri: Jak řekl Gurni, Mavev je aikidista a toho umění pochází z Japonska (mimochodem, zakladatel je Morihei Ueshiba, ale to ti stejně asi nic neřekne)...

Morter: Co dodat... snad tam hrajou dračák ;-) Hodně štěstí.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Morter: Zdar a sílu! :-)

Ikonka uživatele Morter

Uživatel úrovně 5

Mějte se tady všichni dobře, moc nezlobte redaktory a hodně úspěchů serveru. Strávil jsem zde hodně svého času a díky za to. Odlétám na hodně dlouhou dobu mimo kontinent. Co se týče kontaktů, tak bohužel nebudu nijak k zastižení. Těm, které jsem stihl poznat přeji též hodně úspěchů v životě

Morter

Uživatel úrovně 0

Lord Alfik: Hmm, ty Korejským bojovým uměním asi opravdu rozumíš ... *ironický výraz*

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Lorri: ajkidista je Mavevev.....pokud jsem správně pochopil.

Uživatel úrovně 0

Hele, jaký ajkidisti? Dyk to bylo tejkvondo! ;o)

Uživatel úrovně 0

Ještě jedna věc..Musela jsem to vidět dvakrát, protože jsem pak chtěla, aby to viděli i rodiče a jejich kamarádi(co tam byli se mnou:-(..) táta když viděk ten začáte, tak šel pryč..A to o šermu ví ještě o něco míň než já...až tak hrozný to bylo..

Naštěstí jsem byla taky v Antropologickém muzeu(Hrdličkově), kde jsem si to vynahradila podledem na kosrty a mumie(třeba kostra 2měsíčního plodu byla dost zajímavá..:-)

Mě přijde jako bych sem psala sama:-(..

Uživatel úrovně 0

No, koukám, že to bylo pro všechny velmi poučné..:-(

Alfik: Dobrá, napíšu průběh té skvělé "ukázky historického šermu" Přišel tam načančanej mušketýr a začal mluvit a mluvil a mluvil("Tak kde mám toho žáka? Tady nikdo nevypadá, že by se chtěl učit šermovat..Tak já jdu radši do hospody"-monolog v tomto smyslu vedl asi minutu nebo dvě). Potom se otočil a za ním stála načančaná ženská(dobově ooblečená)."Á, dáma..Doprovodíte mě do hospody?".."Asi ne, já jsem přišla na hodinu šermu".."Já mám učit ženskou?No to mi nikdo neřek'.."*tváří se dejmetomu opovrhujícně* No potom s ní začne "bojovat" eště u toho má nějaký kecy a on aho prostě úplně dostane(dost to přehrával-když ho trochu odhodila a dostala se mu za záda, tak se tvářul překvapeně a řekl:"No kde je?!" No takhle spolu chvilku šermovali a ona ho úplně setřela..A závěr představení- ona řekla"tak to vypadá, když chlap podceňuje ženskou"(ona ho vlastně zabila, ale to byl clekem detail..

Náhodou jsem tam potkala kámošku, která šermuje a shodly jsme se na tom, že to byo děsný, jen ona přihodila to, že to bylo technicky špatně(že dělali věc, za kterou ji trenér napomíná) a prostě tak vůbec.. Shrnutí:Katastrofa..

Ikonka uživatele Mavev

Uživatel úrovně 5

Lord Alfik: Rozumím, ale co je bojového, akčního a dynamického na tom, když proti dva lidi stojej, střídaj postoje, pak jeden kopne a konec....

a Zaara má pravdu... aikidisti nejsou z Koreje...:-)

Uživatel úrovně 0

LA: To víš, aikidisti nejsou z koreje :-P