Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

... a to jsi ještě musel projevit značné množství intuice, když jsi dokázal poznat, že mylíte znamená "myslíte" - ona by totiž ta první otázka mohla stejně tak znít "Co se mýlíte?" nebo "Co si mýtíte?"

gale, prosím! Opakovaně ti bylo vysvětlováno, že zde máme rozsáhlou diskuzní oblast zvanou Putyka, kde je (například) pro každé povolání jeho vlastní stůl, kde si o něm pokecáš mnohem lépe než na Fóru.

Uživatel úrovně 0

gal: V Tvém příspěvku jsem našel jenom jediný otazník, tudíž jedinou otázku a to: "Co si myslíte?". Odpovídám teda na tvoji jedinou otázku, kterou jsi položil: Momentálně si myslím, že je život děvka, moje učitelka němčiny kráva a já pro změnu magor...
Ale nevím, proč Tě to zajímá. Možná jsi chtěl položit i nějakou jinou otázku, ale žádná věta otazníkem nekončí, takže nemám na co odpovídat...
PS: Přečti si diskusi pod Tvým příspěvkem

Uživatel úrovně 0

Co si mylíte? Kdo je lepší bojovník nebo šermíř a proč.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Zdenál navrhl anketní otázku, která byla zrealizována (č. 363) a kterou si dovolím doporučit vaší pozornosti. Týká se vaší oblíbené "formy" příspěvků v pravidlových rubrikách.

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

A+M: Stejně všichni víme, že je to beznadějné. Nenaučí se to. Diskutovat o tom nemá smysl. Když se někdo nechce poučit - nepoučí se. Jedině jim občas napsat a víc se tím nestresovat.

A teď trochu reklamy. U Obdivujeme, chválíme, kritizujeme (ID: 1629) jsem těď ja, takže kdyby někdo z vás všech měl chuť, tak přispějte, čekám na vaší kritiku.

s pozdravem Keddie

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Marsia: Šlo mi spíš o ten faktor "Nechápu, proč mi to vyčítáte"... Tady prostě logická argumentace nefunguje, tady je potřeba, aby takový jedinec jednou začal předjíždět a pak se vyděšeně díval na 50metrů vzdálené nesvítící auto v protisměru (obzvlášť miluju tmavě zelená auta ve stromořadí, arghblé!), nebo aby dostal do pošty informaci "Sma sito ne bodiviš máš 12 hodpak ě smažu" a zažil si, jak je to "příjemné" snažit se přijít na to, co po tobě kdo chce.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Alcator: Výsledek je přece jen trochu méně škodlivý (když někdo bude psát nesrozumitelně, málokdo s ním bude komunikovat, tudíž škodí jen sobě, což se u toho svícení, bohužel, říct nedá).

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Marsia: Obávám se, že toto je stejné jako svícení aut přes den - "Já přece ostatní vidím dobře, tak proč bych měl svítit??" (srovnej: "Já přece větám ostatních rozumím dobře, tak kde je problém?")

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

prokletý Dilvish: Když o tom mluvíš, ono tak všeobecně by věty mohly začínat velkým písmenem a končit nějakým interpunkčním znaménkem (značně to zvyšuje přehlednost textu) :)))

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Osobně bych řekl, že věta tázací začíná velkým písmenem a končí otazníkem...

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Gal: Osobně bych řekla, že to velmi závisí na tom, co si představuješ pod pojmem chyméra.

Řekla bych, že pohyblivost by mohla mít řádově takovou, jako zvíře, které tvoří její tělo, a zranitelnost bys mohl dělat třeba podle zranitelnosti u jí podobných potvůrek (gryf, pegas, a pod.)

Uživatel úrovně 0

zdarec jakou by měla mít chyméra pohyblivost a zranitelnost díky

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Syrus: mně před očima neprobíhalo nic. Muj mozek asi nebyl stavu něco promítat:) Co se stalo tobě?

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Stoupa:
stejně si myslím, že není pravda, že ti před očima proběhne celý život... když já jsem tehdy padal dolů, tak jediné, co mi proběhlo hlavou bylo "Teď umřeš"

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Dilvish: No to asi taky...ale to sem ještě nezažil, tak nevim:)

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Vsadím boty, že je zvláštní i ta druhá varianta - nepřežít ji

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Dilvish: Je to zvláštní pocit...přežít svojí vlastní smrt...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Uh, ad. reakce všude možně, pro ty, co to nepochopili: Nerejpejte se v tom, proč a nač. Raději se jděte podívat na tu syntax a vyzkoušejte si, jestli by se vám v tom dobře psalo.

Pokud neumíte HTML a příbuzné věci, tím lip: účelem je, aby to bylo co nejintiutivnější a nejjednodušší na psaní...

Uživatel úrovně 0

Alfik: Vsa'd se, že kdybych je měla, tak házím seč můžu..ale neměla jsem je:-(Fňuk..

Uživatel úrovně 0

Má tak někdo štěstí. Takových milion voltů, to může být rychlá klidná smrt...