írime
Myslím, že bude fajn, když nám o tom povíš více.
Mavev
Evidentně nerozumíš korejským bojovým uměním. :-P
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Írime: No já byl na ukázce korejských bojových umění, odhaduji na taekwon-do... No a bylo to moc špatný... překopákali dřevo a jeden z *odkopků* trefil jednoho diváka do hlavy...dost ošklivě... myslím že sem viděl krev...
jinak to bylo dosti trpaný, asi jako olympidáda v tomto sportu...
Írime: Včera jsem seděl tady na serveru a doufal, že kamarádce na pohotovosti bude líp...
Mám nápad..Pojďte řešit něco jiného..Mě by celkem zajímalo, kde jste byli včera na muzeiní noci(jestli jste byli)..Já například viděla na Vyšehradě neskutečně trapný šermiřský "vystoupení"..
nový stůl v putyce: Exorcismus ID=1860
Ale ta stránka o plazech je fakt pěkná...
LA: Když neumí člověk pravopis, tak neudělá 6 překlepů... Ano, jsou tam i 2 pravopisné, to se přeci dá omluvit, každej umí něco jiného, ale přečíst si to po sobě není těžké, he?
Hmm, nebo třeba umí česky, ale neumí pravopis, he?
Hele, lidi nemyslím, že je třeba to tu rozpitvávat, já napsal Mavevovi do pošty, vy ste mohli také (at už jednomu, či druhému). Je to tak lehké...!!!
CrazyMys: Nj, asi máš pravdu..Já si jen myslím, že není důvod psát kvůli ostatním česky, pokud jde o tohle, tak to vlastně i chápu:-)Tohle ví určitě nejlépe Jan, ale ten tu zřejmě není nebo se radši nevyjadřuje..
Írime: Důvod... zeptej se třeba Maris, co ji k tomu vede... touha po sebezdokonalení? Po tom něco se naučit? Myslím že ano...
Zaara: Já slovensky taky neumím, ale nepíšu sem slovensky..Kdybych uměla slovensky , tak sem budu psát taky slovensky a nebudu se snažit o češtinu. Já jsem sice již z té mladší generace, která slovensky neumí, ale rozumím bez problémů..A myslím, že snad většina uživatleů rozumí sovensky. Proto nevidím důvod, aby někdo kdo umí slovensky psal česky..Ale vůbec jsem to nechtěla takhle dlouze řešit:-) Tenhle sever mě učí přehlížet pravopisné chyby:-)
Ad anketa: Poslední dobou tu prostě jsem, někdy bych tu i radši nebyl, ale z toho se jen tak nevyvlíknu... Fíl špás. H. -- no ještě aby nám odešel Holger a je to v háji :-(
abbé: Za každý příspěvek by opravdu Apea asi šťastná nebyla, ale eliminovat překlepy se dá. Jak Ukrutný jich má 6, dvě chyby jsou v "y/i", to se přeci dá přehlédnout a nedělat z toho drama, ale překlepy si většina dokáže zkontrolovat. I když třeba dislektikovi (nebo snad dyslektikovi? teď nevím) by to asi mohlo dělat problémy...
Írime: Neznám slovenštinu, třeba to tak je slovensky dobře...
To "y" v adrese je celkem děsivý, ale je vidět, že se snaží..jen nechápu jednu věc..proč nepíše slovensky jako spousta Slováků tady na severu..
Mavev:
Já posílám chyby uživateli do pošty, zvlášť když je to na příspěvku vidět, opravím mu to a zašlu ať si to tam přepíše. A dávat každý svůj příspěvek Apee, nebo jiným ke korekci by bylo hodně divné ne?
Mavev: Jak Ukrutný je slovák. Alespoň jeho slovensky psaná díla to naznačují... ono se stačí kuknout na to tvrdé "y" v adrese, které mě dost zhrozilo.
Mavev: Mám pocit, že u jinak slovensky píšícího autora by se snaha o češtinu (byť s mouchama) měla spíš cenit ;o)
Mavev: asi jsi ještě neviděl mé občasné hrubkoviště. Dělat z toho takový humbuk...
Zdravím všechny pŕiznivce tohodle serveru,
mně a mím přátelúm se podařilo dát do provozu stránku zabívající se ochraně plaz<u>ú</u> s několika články typu: Co dělat když potkám zmii a pod., pokud máte čas a zájem, bylo by vhodné se na tuhle stránku mrknout, www.plazyunas.com.
Hele já taky píšu strašně, ale tohle je horor... To si to po sobě nemůžeš přečíst? Jedna věta a tolik chyb. Styď se... a to hodně...!!!
Hrdlořez Nesro :
Děkuji, a též děkuji že si našel čas a podíval se na stránku.
Jan Ukrutný: Chválím.