Zaara: třeba je měl napsaný dopředu ;-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Dradol: 14. 06. 06, takže hned po Tvé registraci (zajímavé), jsi vložil výtvor, na který asi narážíš, že? Jak jsem říkal, asi jsi udělal moc malou reklamu. ale není tam zase tak dlouho.
PS: 4 díla v MS, z toho jedno vloženo v den registrace a to vše za 9 dní... hmm, hmm.
Dradol: To je docela zajímavé, jak tohle můžeš vědět, když jsi tu deset dní...
Promiňte mi že to píši zrovna sem, ale přišlo mi to jako dobrý nápad, ale k věci, mohl by se mi někdo z vás mrknout na dílko do Moudré Sovy:
Bestiář - CP(Cizí postava) - Enšpígl Moc vám za přínosnou kritiku děkuji, dílko bych rád dopiloval a poslal do již zmíněné rubriky.
abbé Faria
Dradol: Všechno to je o reklamě....
Docela mě mrzí, že lidé v moudré sově hodnotípouze první dva, nebo tři příspěvky a nezaměří se i na ty starší, je to škoda, hlavně když si vážně chcete nechat nějaký článek otrkat a nikoho to nezajímá, to se pak špatně pracuje.
Neviem na koľko ma poznajú užívatelia tohto servera, no chcem oznámiť, že včera som sem prišiel po dvoch týždňoch (a premeškal som aj schválenie jedného svojho príspevku :))) a keďže prichádza leto bude to vizerať asi podobne. Každý deň som sa snažil pozrieť Novinky a pridať čo najprínosnejší príspevok k diskusii k dielku (nie vždy to vyšlo). Je mi ľúto, že počas leta premeškám zrejme veľa príspevkov... Majte sa tu dobre... Tu sa inak ani cítiť nedá :)))
Pokud to jeste nevite, tak vyslo prvni slovenske RPG.
http://www.carodej.larp.sk/
Jinak rád bych si s váma zahrál takovou hru v MS. Za každej komentář kterej dostanete ke svýmu dílku se podle svých možností a znalostí pokuste napsat jeden komentář k dílku někoho jinýho. Ideálně pokud vidíte že tam má dílko někdo kdo vám tam kdysi cosi napsal tak mu taky pomozte. Dík.
Zdenál: Nějak Tě nechápu, to si psal ty to nahoře?
Za normálních okolností do diskuze vstupujete s určitým názorem a v průběhu diskuze si jej upřesňujete, porovnáváte ho s cizím, pídíte se po důvodech, které druhé lidi vedou k odlišným názorům.
V případě flame-waru vstupujete do diskuze zatvrzeni v určitém názoru a pohrdáte těmi, kdo zastávají názor jiný. V takové diskuzi se neargumentuje, nýbrž uráží, zesměšňuje a používá se demagogie. Typickým příkladem jsou hádky Linux - Windows, či ODS - ČSSD (stačí si všimnout, že ti, kdo dnes na internetu diskutují o politice a jsou příznivci ODS, používají téměř výhradně označení "KSČSSD", čímž prakticky vylučují jakoukoliv "rozumnou" diskuzi).
Elwelinova slova "ked sa pozriem na podobnost chodca s DrD a aragorna :D je to az trapne" jsou "rozbuška", která v tomto případě detonovala a vedla k několika zbytečně útočným reakcím (z nichž jedna byla moje). Budiž to pro nás pro všechny ponaučením, že naše dobře míněná slova mohou být pochopena nesprávně (například jako urážka či zesměšňování)...
Byl vytvořen nový stůl: Výroba Čaka.
Stůl se zabývá novou bytostí: Čakem.
Pokud se chcete přidat do vytváření napiše mi do pošty.
ID stolu je 1861.
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
No... Nevypadá to tu tak...
Stoupa: K čemu jsou bych pochopil.. Jenom by je potřebovalo upřesnit, zaktualizovat a nebo se podle nich chovat..
Soledad: Taková trošku příliš ostrá internetová diskuse (hádka).
Nevim k čemu tu ty kecy nahoře sou
Skočdovovsa:
Jen v nejnutnějších případech...
Jo souhlasím, ale stejně bych tuto větu pozměnil..
Co přesně se myslí plamennou válkou?
Hrdlořez Nesro:
Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např.vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány. Jde jen o to co si představit pod slovem nevhodné. Ty příspěvky se týkali Elwelina a jeho názoru na neoriginalitu některých věcí v drd. Imho bylo nevhodné ho kritizovat v tolika příspěvcích. Nehledě na to, že ty kritiky byli přehnaně útočné. Proč mu nesouhlas nedal najevo jeden člověk (nejlépe tak slušnou cestou, jakou to udělal Dilvish)?
Myslím, že to kecy nejsou. :-I
Nesro: Byl mi smazán jeden příspěvek (+ další dva od někoho jiného), který by prý, podle mazajícího zeleního, mohl rozproudil flamewar... Neber ty kecy nahoře vážně, nikdo to stejně nedodržuje. :-(