Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Ne, pokud má dílo více autorů, tak nezapočítává do statistik ani jednomu z autorů.

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

PD: A když budou autoři tři, bude mít každý záznam ve statiskikách?

Uživatel úrovně 0

Musíš se pořádně procvičit, pak to jde někdy i samo...
PS: Koukám, že je "Z" v nicku dneska in :-)

Uživatel úrovně 0

Přemýšlení bolí proto to praktikujeme jen obcas

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Jak nepodporují? Je to dílo jako každé jiné, akorát se nepočítá do levelsystému spoluautorů, ne?

Hrdlořez: skus taky někdy přemýšlet, případně se ptát svého rádce.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Doporučuji osobně kontaktovat tribuna neb rčedaktora dané rubriky a domluvit se... Na fóru ti tak maximálně někdo řekne, že se mnohaautorská díla na serveru nepodporují (i když přímo nezakazují).

Uživatel úrovně 0

Co jak s nimi je? Nevím, na co se ptáš.

Uživatel úrovně 2

Jak je to se spoluautorskými díly?

Ikonka uživatele PardGalen

Uživatel úrovně 5

Je hotovy slovensky preklad RPG FATE. Najit ho muzete zatim tady.

http://rpgforum.jinak.cz/viewtopic.php?t=1365&postdays=0 &postorder=asc&start=0

Jeste se ale musi udelat korektury a graficka sazba do PDF. Ale nedockavcum by mohlo zatim stacit tohle.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Dradol: tak hlavně prosím neříkej, že i od tohhle tvého nicku má někdo heslo - a hlasuje bez zdůvodnění :-(

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Dradol: uživatelé ti smazali profil?

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Alcator: Je pravda, že jsem tu jen 10 dní, ale byl jsem tu dřív, tedy neš uživtelé prolomili mé heslo a smazali můj profil

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Řekl bych že je to podle zájmu. Když se nedostává času tak akorát skouknu stoly nabo ani to ne a spiš mrknu do MS. A když už fakt nevim co s časem tak se spiš hrabu ve starejch dílech z rubrik. Básničky sem si tu přečet tak dvě, z nichž se mi líbila asi jen ta guglova (to hlasování do Draka je jediná věc (krom ikonky), kdy mě fakt míchá že nemám level). Ale nad většinou bych asi usl po první sloce včetně těch co maji draka...
Já mám totiž averzi k umění a prd mu rozumim od té doby co mě to ve škole nutily a to proto, že nějací cvoci prosadili do osnov.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Zdenál: Není to jen o bodech do levelsystému, spousta lidí na MS prostě nemá čas... Vžij se do někoho, kdo sem chodí v té troše svého volného času (tedy ne někdo kdo se tu válí půl dne šest dní v týdnu), takový člověk si radši přečte nějakou vysoce ohodnocenou báseň, povídku nebo si stáhne nějakej doplněk do hry a zase mizí... řekne pár slov v putyce, kydne do fóra...
Dřív sem trávil v MS každý den hodiny, ono to opravdu zabere hodně času.

Uživatel úrovně 2

Dradol: nejlepší neni, ale funguje.
Jak se jmenuje to tvý dílko? Mrknu se ti na něj.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Hrdlořez Nesro: ano to je nejlepší způsob

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Acator: No to máš pravdu, ale už ted pociťuji, že článek nahoře dostane třeba za jeden den 5 reakcí a článek více dole nedostane za 5 dnů ani jdédnu reakci

Uživatel úrovně 2

Dradol: Nebo použít doťernou verzi:
Když zavoláš na všechny, nikdo se neozve..
Když oslovíš jednoho, máš šanci..

Ikonka uživatele Andros

Uživatel úrovně 0

Dradol: ako sa píše v Dračom manuáli, pomoc v Dielni prichádza pomaly, ale je kvalitnejšia ako napr. v Putyke, kde môže prísť rýchlejšie. Trpezlivosť ruže prináša :-)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Alcator: Stačí pokud tam před 10 dny něco dal (jako že jo).

Dradol: holt se někdy netrefíš do vkusu lidí co tam píšou. Ono je to po čase, pravda únavné. Každýho mrzí když se s něčím dělá a na místě kde je několik stovek lidí se stejným koníčkem je i zajímavé dílko téměř bez zájmu. Co naplat, za MS totiž nikdo nedostává body do levelsystému tak proč by se snažil:-(