Samurai: Někteří přítelkyně vůbec nemají, některým i kamarádky umírají (některým oboje najednou), tak buď rád, že nějakou máš. Vynahradíte si to jindy...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Alcator: Díky za přání, ale já mám prázdniny zkažený, moje přítelkyně nejede na tábor. Ale toho, že sem jedno %, toho si opravdu vážím
Vážení a milí: Dnes v podvečer odjíždíme (Maris a já) na dovolenou a v ideálním případě o vás nechceme až do návratu slyšet :-) Chovejte se tu ctnostně, hlasujte v OHZD, važte si toho, že tento server máte (bez reklam, bez poplatků) a že večer můžete ulehnout do postele a ráno se v ní vzbudíte - patříte mezi 1% nejšťastnějších lidí na planetě :-)
Hezký začátek prázdnin a mějte se fajn!
Dílko vícero autorů (pokud je kvalitní) bude zveřejněno, ale nepočítá se do levelsystému a nekandiduje v OHZD.
Jakékoli otázky o serveru budou JISTĚ zodpovězeny u stolu Poradna - to je ten odkaz nad tím chlívečkem na psaní - kde navíc bude odpověď zkontrolována (takže se doberete k vyšší výpovědný hodnotě, než "s pravděpodobností 97% :-) )
HN: Pochybuji o tom, na 97% ne.
Wow! Přesně na sekundu!
Zaara: A může takové(ý) dílko do OHZD?
Jede někdo z Č. Budějovic na gamecon? Kdyžtak se, prosím, ozvěte poštou. Dík.
HN: Když vás je dva a více, tak to prostě nemáte v infu a nepočítá se to do levelsystému. Můžete se pojmenovat jak chcete.
Alcator: No. Tak jsem to pochopil. (kecam) Platí pro to stejná pravidla jako když budeme tří?
Na Dilvishovu "zbýrku básní" nemá nic.
PS: Promiň, Dilvo... ;-)
Stoupa: Vždyť je tam přeci jen jeden překlep, jedna chybějící čárka, dvě gramatické chyby a drobné klopýtnutí s podmětem...
*myš v jeho ruce se pomalu tlakem rozpadá, tlak vysoce roste, obličej rudne*
*kouše se do pěsti*
ajé...jako bych už slyšel kritiku od všech zdejších češtinářů...
kybi někdo z vás měl chvíli času mohli by jste mi skritizovat článek v dílně Nová povolání - Nekromant - obor válečníka
all: Má někdo z vás zkušenosti s "Královskou akademii Hrdinstvý"? Je to příprava na larpy, přihlásil jsem se tam s kámošem, tak se ptám...
Alcator: heh, za prve ja ako poctivy slovak som cital hobia poslovensky... samozrejme aj po cesky :) zase teraz ako poctivy tolkienista...po slovensky mozem citovat odtial jednu vetu..."A bol to veru zaciatok! Trolovia maju velmi cudne penazenky..."No cesku verziu nemam teraz doma ... ale spominam si ze som cital aj veziu vydanu asi pred 20 rokmi.. v dobrom stave... ale to uz si fakt nepametam co to tam bolo ;)
Hrdlořez: Prohlédni si, jak je v ČaE řešeno dílo "Anvalianin deník". A prosím, než položíš další otázku, tak se nad tím, co sis prohlédl, _zamysli_.
Zaara: Z je totálně out