Sonivitus
hehehe, s tebou je sranda. ;)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
LA, Sonivitus: No tak, děvčata, přece byste se nehádala :-)
Lord Alfik:
Jestli nepřítomnost Alcatora byla tak důležitá, tak to mohl napsat do aktualit. A protože tudíž tak důležitá není, není důležité, že to nebude vidět.
Jede-li někdo z Budějek (nebo obecně z jižních Čech) na gamecon, nechť, prosím, navštíví měšťanský dům se zlatým nápisem "Srazy jihočechů", ulice Hospodská, číslo popisné 1778. Obydlí se nalézá ve čtvrti sdružující společenství lidiček ze stejné čtvrti.
Děkuji.
Post scriptum: Pivo si doneste svoje...
Anarion: Kolik "ne" bys rád slyšel? Mimochodem, opravdu se to Hrdinstvý píše s ypsilon?
Samurai: kdyby to bylo tak strašný, tak tam za ní jedeš i na tu hodinu...
all: Má někdo z vás zkušenosti s "Královskou akademii Hrdinstvý"? Je to příprava na larpy, přihlásil jsem se tam s kámošem, tak se ptám...
Chlapi, zase tolik LGho srát nemusíte. ;-)
Jo, jak říká Zaara, "málem měl":)
Boreas: proč bych jako měl mít všechno za sebou? Nechápu:)
No málem měl ;-)
Stoupa: nepovidej, je ti 19 mas vsechno za sebou:)
Samurai: neřeš, je ti 15, máš všechno před sebou:)
Dobrý den,
ráda bych vás poprosila o pomoc/korekci kouzelnického kouzla "Kousni! - jedná se o velice krátké kouzlo - slabší obdobu modrých blesků - místo efektu blesků a následné spáleniny se ozve zavrčení a oběť pocítí kousnutí neviditelným psem...
Potřebovala bych dořešit případ, kdy je terč v brnění, případně doplnit typy pro herní využití kouzla.
Celkově jde o krátké kouzlo na 3 odstavce, zbytek jsou nápady na využití....
Moc všem děkuji - i za poznámky typu "dobrý, lze to odeslat/ nemá to cenu (jde o mé první kouzlo, které jsem se rozhodla publikovat).
Alký užij si to na té dovolené! Nejsme malí, zvládneme to tu bez tebe, vážně.
Alký by si určitě přál abychom to tady takhle krásně zaspamili na jeho počest a aby se pak každej ptal "Kde je Alký?", protože přehlídnout zprávu co je 150 zpráv pod drnem je velice lehké...
Zdravím všechny.
Tímto dnem, se tu pro mně změnil život. Nastala totiž změna, jakou nepamatujete. Změna, která mě tu bude DLOUHO provázet. Tím myslím hodně dlouho... Určitě víte, co znamená slovo "sázka". Také víte, jaká je radost z výhry. Ale zajisté znáte prohru. Tu já jsem poznal a ta mě tu také změnila. Tak si pozorně zapamatujte můj předchozí příspěvek, ve kterém ta "prohra" ještě není znát.
Loučím se tedy se "svobodou". Nastává peklo. Pozorně si přečtěte poslední větu tohoto příspěvku. Ahoj... :)
LG je mistr v kulečníku!
Alcator: Přeju heskou dovolenou
Alcator: Měj se :)
Zaara: máš sice pravdu, ale kdy? Ona bydlí 60km daleko. Navíc, nejsou prostředky na cestu tam, a vono s ní bejt zas jen hodinu?