Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Stoupa:
Včera jsme na Tebe s Morrigan pili. Buď prosímtě rád že seš rád, ty klikaři. A užívej života.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

btw, jestli chcete vidět jak sem slavnej, tak si v neděli kupte Blesk. Sem taková celebrita, že o mně píšou už i v bulváru :D

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Kupurama: na vysvědčení nezáleží:)

Uživatel úrovně 0

Vysvědčení moc moc špatné...Vůbec mě to netěší...KONEČNĚ SVATÝ KLID OD ŠKOLY!!

Uživatel úrovně 0

Nechť vás o prázdninách provází ZLO.

Uživatel úrovně 0

Dostal jsem skvělé vysvědčení, zapil jsem to delikátním gambáčem, byl se skvělými lidmi z naší třídy, dívka, kterou miluji, mě také miluje a ke všemu to úžasné počasí. Miluju tento den
PS: Slova psaní kurzivou, prosím, přeměňte na antonyma, nejlépe vulgarismem...

Ikonka uživatele Keydža

Uživatel úrovně 0

Vzhledem k tomu, že většina z nás dostala vysvědčení a mají před sebou ty dva krátké měsíce plné pohody, přeji vám tedy příjemné prožití těchto prázdnin a ať se tu po nich zase všichni ve zdraví shledáme. Ahoj.

LG je mistr v kulečníku!

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Sobotní doupě v Brně

Systém: Ideově Doupě 1.5 (1.6 pokud mi půjčite pravidla). Složitým tabulkám nerozumím, takže je nepoužívám.

Žánr: Fantasy / Mystery

Místo: Brno - Bohunice. Doufám, že bude kde.

Čas: Tahle sobota, 1. července, cca 14:00 - 21:00

Zatím potvrzené osazenstvo:
Godric, Lischai, Morrigan (in alphabetical order) + nějací Godricovi kámoši.

Takže pokud máte zájem, ozvěte se mi do pošty. Kdo dřív příjde, ten dřív mele. *úsměv*

Změna vyhrazena.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Mám tady zprávu o další novince v MS - Dílně, pokusil jsem se o takový nový pohled na rubriku ČaE - Povídky, přesvědčete se sami: ČaE - Povídky - Zpověď nebezpečné mysli

Tak co mi na to říkáte(řečeno v MS)?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Lischai: Opravdu taky mám rád ČervenýhoTrpaslíka, ale zdá sde mi že ta odpověď je trochu z ruky...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

sniper: Ty znáš Azrika?

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Korhul: a tebe, mě,......prostě všech 9408 uživatelů tohohle serveru.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Lischai: Předpokládám, že tohleto nebude takový šok, jaký prodělal Rimmer v rámci scénky, kterou tu nastiňuješ. I když kdo ví, třeba tam anarion přihlásil i tebe :-)))

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Anarion:
Ty ses k nim dal, aníž bys věděl, co jsou zač?

Lister: Přihlásil jsem se k nim dobrovolně. Ňákej chlap s tim chodil v dílně, tak jsem to podepsal.
Rimmer: Ke Kanárkům?
Lister: Jo, dyť víš, jde přece o zpívání. Měl bys vidět, kolik maj privilegií, neskutečný.
Rimmer: Ty nevíš, co jsou ty Kanárci, viď?

Ikonka uživatele Sniper

Uživatel úrovně 8

anarion: sice nemám zkušenost, ale zato znám organizátory a vím co toje. Pokud chyce poznat dřevěný šerm, LARPy a užít si, tak můžu doporučit. Prostě aby to bylo špatné, to by to nemohl dělat Azrik...

Jinak pro ostatní, pokud je to zajímá: http://www.ucw.cz/~azrik/akademie.htm

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

to čo je dnes? všetci zblbli? na každom kroku sa stretávam s ľudskou, povedzme, jednoduchosťou...

schvaľujem príspevok a vidím: *šance na kritický úder - nejedná se o kritický úder nýbrž o jakýsi lepší úder* no netrklo by vás??

...alebo že by to teplo liezlo na mozgy??

Ikonka uživatele Master_of_Drakes

Uživatel úrovně 0

Na nějakou dobu se s vámi loučím. Pár týdnů budu ve státech, a pak asi různě po vlastech českých, ale offline. Doufám, že k nikomu momentálně nemám žádné závazky. Mrzí mě, že jsem nestihl v celém rozsahu hlasovat v OHyZDě...

Mějte se tu zatím krásně

Uživatel úrovně 0

Zaara: Hahaha.
A já myslel, že všechna dívčí jména končí na ,,a".

Zavulon:
Tak si založ vlastní server...

Uživatel úrovně 0

Zaara: I když cvičení dělá mistry inu člověk stejně nemyslí hlavou on přemýšlí eh to až po 22:00 hodině..

Uživatel úrovně 0

Alcator jede pryč? Júúú to je jako dar od bohů :-)