Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Nestojím o vaše Kidy...

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Myslim, že tohle stojí za to. http://www.zlomennypez.com/index.php?option=com_zoom&Itemid=9 5&catid=1 3 - smazat mezeru na konci mezi jedničkou a trojkou.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Kupurama: a jak záleží na vysvědčení?

Uživatel úrovně 0

abbé Faria: Tak proč mi to nenapíšeš do pošty ty, pedante, když mi to chceš mermomocí sdělit? Tvoříš tu nadzprávy (i když teda přesně nevim, co to má být).

Uživatel úrovně 0

Forum je orná půda pro nápady a řeči:D.Na vysvědčení záleží,a hodně!!!

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Zaara ale také ostatní pedanti: Napište do pošty tomu kdo něco napíše hůře a mermomoci pokud to chcete mu to opravte a netvořte tu zbytečné "nadzprávy".

Uživatel úrovně 0

Reklama
Promiňte, že vás ruším ve vaší diskuzy, ale rád bych vás pozval na stůl Krušnohorci, čerstvě zařazený v sekci Klany-Kluby-Kliky-Komunita (či tak nějak :-)). jeho ID je 1848 a budu rád, když tam zavítáte, především ti, které se to týka nejvíce. Děkuji

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

btw...co je špatnýho na hnoji? Hnůj je od toho aby tvořil úrodnou půdu pro kvalitnější rostliny. A mam za to, že s diskuzí je tomu zrovna tak.

Uživatel úrovně 0

LA: Neboj, já jsem ten Ježíšův (snad to řekl Ježíš) citát pochopil, nejsem blb, i když si tak občas připadám... Můžu si říkat, co chci, pokud tím neomezuji či neurážím druhé.
PS: Tohle jsi mi mohl poslat poštou, takže tu taky hnojíš ;-)

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Můžu se, Zaaro, zeptat proč tu píšeš o hnoji, když ten hnůj sám (nemalou měrou) vytváříš?

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

jetu někdo kdo by si našel čas na smysluplnou kritiku
Jetli ano moudrá sova dílní Bestář - Nekromant - obor válečníka - verze 1,3

Uživatel úrovně 0

LA: Když už, tak "viny"... ale pořád lepší než vynny, to se zase musí uznat ;-))

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Zaara
Kdo jsi bez vinny...

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

...v predaji je beštiár k pluskám...

http://www.altar.cz/cgi/doc/katalog/drdplus/pravidl a?kosik=264315

na namlsanie http://www.erric.adslink.cz/drdplus.htm

:P

Uživatel úrovně 0

Psal to tu, ale pod nánosem hnoje to zmizlo... tuším, že tam je týden.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

nevíte někdo kdy se vrátí Alcator

Uživatel úrovně 0

Tak co, jak se těšíte na prázdniny?

Ikonka uživatele Keydža

Uživatel úrovně 0

Možná to bude tím, ža gal vynechal i ypsilon... :)

LG je mistr v kulečníku!

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Sakra....to mě nenapadlo. Pít na Stoupu....hned si na něj běžím jedno dát.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Lischai: Jo? no tak to vám děkuju. Jo, taky že sem, to mi věř. A užívam...život je sladkej.