Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

duch Západu

Byl jsem s vámi,
bděl jsem s vámi,
v blízkosti však zapomínal.

Nejsem s vámi,
nebdím s vámi,
ale nezapomínám.

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Dva dotazy:

a) jedete někdo na GC z Ostravy?

b) máte někdo v pokoji (na GC) volné místo?

V případě kladné odpovědi (či obou kladných) mě prosím kontaktujte do pošty... Díky moc..

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Poslední přípomínka, že zítra (Pondělí) se koná

Druhé serverové florbalové utkání

a to od 20 hodin v areálu ČVUT - Juliska (tam, kde se konalo utkání minulé, od Vítězného náměstí směr ten hnusný věžákovitý hotel (dolů, kolmo na Evropskou) a hned za ním doleva, pak po pravé straně).

Všichni zváni, florbalky a míčky s sebou.

Ikonka uživatele Raynor

Uživatel úrovně 0

Sláva vítězům, čest poraženým!

P.S.: Piati trpaslíci dostali kyslé uhorky, no len štyria dostali kyslé mlieko...čo nedostal piaty?...Sračku

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Lidi, přesedlávám na World of Warcraft, chtěl bych najít na serveru uživatele hodného jež by schranoval stůl o Runescape, do 4 dní mi napište do pošty, jednomu z vás stůl předám, pokud mi do 4 dní nikdo nenapíše nechávám stůl bez majitele. stůl má ID: 1794 Děkuji vám za ochotu.

abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Tu trávu ti přeju Alký :-) Jinak lidi, kdo je v kontaktu s hranostajem, již od 4.7. se na severu neukázal a je mi divné že bych mu psal na mail zrovna já, prosím promluvte mu někdo do duše, dluží mi jednu kritiku.

abbé Faria

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Zdravim vas z dovolene, ktera mi za dva dny skonci. Mame se s Maris skvele, hrajeme hry a uzivame si nase alergie na pyly a trávy :-)

V nedeli vecer budou vyhlaseny vysledky OHZD.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Írime: dank:)

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Prázdninová soutěž v Rome Total War
U stolu TOTAL WAR, ID 336, jsem vypsal aktuální otázky ohledně prázdninové soutěže v RTW. Pokud někdo máte zájem, napište, ptejte se...

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Ten chlápak je magor i frajer, každopádně dost neuvěřitelnej..Jinak-blahopřeju k zážitku(jistě obohacujícímu..):-D.

Uživatel úrovně 0

Samurai: Tak ať si toho vlka zkusí ochočit, ušetříte čas, ale ne jeho životy.:-)

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Samurai: Otázka je, co je praktické pro hru...

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Teda, právě sem koukal po bestiáři, scháněl sem nějaký pěkný náhražek místo psa pro hraničáře (hráč psi nesnáši, ale vlk se mu líbí). Ty starý díla mají v popisu 3-4 řádky. Kurna, to se nám, dnešníma snad autorům, zdvyhla latka....

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

LA: Stejně si tě najdu ;).

Uživatel úrovně 0

Dobrý den, zvu vás na svůj stůl guild wars factions, id stolu je: 1866 a děkuji předem jestli někdo příjde. Runak

Uživatel úrovně 0

Tenhle týden je pro Vás mooooc šťastnej, nebude tu Alfík, a dokonce ani já!! Už slyším špunty šampáňa... :-)

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Stoupa: ten týpek má talent....to se musí nechat.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Dnes odýždím pryč, a jak to bude s připojením k netu netuším, takže mě možná až do pátka neuvidíte (hip, hip, hurá! :-) )

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Korhul: magor? Ten chlápek je největší frajer jakýho sem viděl:)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Ten chlápek je magor a budiž mu to ctí ;-)