Myslím, že by se sem teď hodilo zase nějaké téma, napadá vás něco, o čem by se dalo mluvit?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
A co teprv Heidelberg Cylinder...
Muhehe. Víte, jak vypadá DOMINANT 526 PA?
Pokud ne, stačí udělat následující. Vyťukejte do prohlížeče adresu http://www.google.com a tam klikněte na Obrázky. Do vyhledávacího řádku napište jednoduše (a bez uvozovek) "dracidoupe.cz".
A pak chvíli koukejte. Budete kulit vočadla :o)
Zdravím!
Navštivte stůl Monty Python :-) ! Pokecejme o těch báječních a srandovních hercích...
ID 736 !
Almad: kde pořádáte? nějak mi unikl smysl tvé věty. A jsem Snorč :)
Zveme každého, kdo si chce zahrát Online dobrodružství, do našeho fantasy města plného potvor, mágů a podobné havěti! Každý, kdo chce¨, nechť se obrátí na mojí poštu...
hyperhobit
Máte snad něco lepšího na práci?
Informace o pátém serverovém pochodu na nástěnce stolu Čundry (ID 190) a v příspěvku Heulwen tamtéž.
Norch: Tam pořádáme my, až tam dojdem ,)
....nebo si kupte si medvídka Mývala....
Lišaj: Ty jsi větší kamarád :) tohle je přesně to co jsem potřeboval. Můj dík patří tobě...
//Ts,ts, jak to že o tom nevim. Asi jsem to nehledal, blbec...
Snorch:
Kalendář ASF je Tvůj kamarád...
http://kalendar.asf.cz/
Nevíte někdo o nějaké "ekšn" na severu čech? Jede tam někdo, páč sám taky nepojedu? Tak nějak bych rád vypadl z dení rutiny :-)
bulvy plíživé: Ne-e, vždyť já ani nevim kde to je :-D
Kdo byl o víkendu na Benátský noci ??? myslím ten rockový fesťák v Malý Skále
Nudíte se?
Máte chuť zkusit si napsat nějakou tu povídku soutěžně?
Napište mi, pošlu informace, případně zadání.
Soutěž bude respektovat věk pisatele (věkové kategorie) a hodnocení bude jak uživatelské, tak i odbornou porotou (nakladatelství), vítězové obdrží ceny v podobě zajímavých knih.
Vyzkoušejte si to, a hlavně se nenuďte... .-)
Za organizátory soutěže Maris :-)
jsem měl pocit, že stůl o ničem je trošku jinde...
,,Proletáři všech zemí polibte mi pr... ."(Pelíšky)
Lišaj:
manuální práce je leda pro blbce a proletáře.
abbé: omyl, včil jsou v módě improvizované zbraně.
Lišaj už je prostě velký kluk. Nač se bavit, když můžu makat.
Klábosení je pro děti. Pravou chlapskou zábavou je manuální práce.
Je po druhé světové válce, nebo je začátek 21. století? Ted jsou v módě biologické a atomové zbraně.
:-)