Gulovanie sa golfovími loptičkami a potom ešte prestrelka so vzduchovkou je pro děti.
Pravou chlapskou zábavu si lze užít pouze s oblíbenou Schmeisser karabine MP40!
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Syrus: paintball je pre deti pravá chlapská zábava je gulovanie sa golfovími loptičkami a potom ešte prestrelka so vzduchovkou...
Airsoft je pro děska. Paintball bolí víc. To je pravá chlapská zábava.
Korhul:
tuhle střebu říkáš? A budu potřebovat nějaký kostým, nebo stačí jenom čabajka?
Hyperhobit: Ve 13 letech členem AS týmu? To koukám :) Co děláte?
My se občas scházíme na hrádku a zkoušíme co to jde. Vesměs jsme manuálkaři, občas nějaká ta elektrika.
Kdo se nudí, tak může dorazit k nám na tábor tuhle středu, zahrát si maďarské nájezdníky, pozdě odpoledne nebo večer. Přihlášky posílejte do pošty nejpozději do nedělního brzkého rána :-)
Místo: Kralice nad Oslavou
hmmmm..bydlím tak v dojezdu olomouce...takže prd...no nevadí.
Gurni: Nevim, nevim. Já s tim jezdim aji na kole do hospody, ale s chůzí je to krapet problém(a s cestou spátky taky). Jestli bydlíš někde v cyklistickém dojezdu vyškova tak mužem.
Gurmi: já už jsem z toho téměř venku mám teď jen "Prevenci úrazu" (žádný běhání, dlouhý tůra a především fotba, za vše totiž může fotbal :D), klidně se zúčastním mrzácké párty :D
Dradol, Zdenál: Mrzáci, mrzáci........sám mám taky ruku v sádře.....neuděláme si někde nějakou mrzák-party?
Snorch
Řikáš nic pro děti, a přitom já sem členem airsoftu a střílim o stošest :-)
Dradol: nebo nový druh zábavy:Air-soft :) Nic pro děti...jak řekl Tazman. Ten o tom umí básnit :)
Dradol: Že se nic něděje? Chceš zažít zábavu? stůl ID=714!
Zdenál:
Netrap se tím mě před dvěma týdnama sundali sádru měl jsem ji tři týdny kvůly zlomenýmu palci v těláku, měl jsem ji nechodící a asi další týden od sundání jsem nemohl pořádně došlápnout, ještě ted mě při větším došlápnutí. Ale máš pravdu musím se odtrhnout od PC, je to stráta času.
Abych nezapoměl uzdrav se.
Dradol: to ti závidim, já doma trčet musim se zlomenou haksnou. Skus zavolat kamošum, zajeťte na koupák, k večeru skončíte v nějaké hospě, dom se vrátiš nad ránem a zítra budeš spat do oběda... zabiješ tim skoro 24 hodin a nudit se nebudeš.
Zdravím všechny návštevníky,
dovoluji si upozornit, že na stránce http://teon.mfantasy.cz naleznete hotový, hororový, svět pro Dračí doupě plus. Budeme rádi, když si jej stáhnete a na e-mail Teon@MFantasy.cz nebo na ICQ: 295-143-437 dáte vědět, co si o něm myslíte. Doufáme, že vás zaujme natolik, že na něm začnete hrát.
S pozdravem a povolením od deshiho:-)
Aldarix
Tristan de la Tour: Dobrý nápad, já mylsel spíš, že se tu toho nic moc neděje zrovna teď.
Dradol: Tak napiš nějakou symfonii, encyklopedický romám nebo si ukliď v pokoji.
Lidi chtělo by to tu víc srandy, já vím, že jsou prázniny, ale teď je tu strašná nuda, nechtěly by ste sem dát nějaký téma nebo něcoa?
Já se totiž nudím!
Saladin: Na tomto serveru ne.
Deutsche Bahn. Nebo taky DataBáze. Já jen kdyby měl někdo díry.