Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Gulovanie sa golfovími loptičkami a potom ešte prestrelka so vzduchovkou je pro děti.

Pravou chlapskou zábavu si lze užít pouze s oblíbenou Schmeisser karabine MP40!

Ikonka uživatele Delorian

Uživatel úrovně 5

Syrus: paintball je pre deti pravá chlapská zábava je gulovanie sa golfovími loptičkami a potom ešte prestrelka so vzduchovkou...

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Airsoft je pro děska. Paintball bolí víc. To je pravá chlapská zábava.

Korhul:
tuhle střebu říkáš? A budu potřebovat nějaký kostým, nebo stačí jenom čabajka?

Uživatel úrovně 0

Hyperhobit: Ve 13 letech členem AS týmu? To koukám :) Co děláte?

My se občas scházíme na hrádku a zkoušíme co to jde. Vesměs jsme manuálkaři, občas nějaká ta elektrika.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Kdo se nudí, tak může dorazit k nám na tábor tuhle středu, zahrát si maďarské nájezdníky, pozdě odpoledne nebo večer. Přihlášky posílejte do pošty nejpozději do nedělního brzkého rána :-)

Místo: Kralice nad Oslavou

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

hmmmm..bydlím tak v dojezdu olomouce...takže prd...no nevadí.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Gurni: Nevim, nevim. Já s tim jezdim aji na kole do hospody, ale s chůzí je to krapet problém(a s cestou spátky taky). Jestli bydlíš někde v cyklistickém dojezdu vyškova tak mužem.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Gurmi: já už jsem z toho téměř venku mám teď jen "Prevenci úrazu" (žádný běhání, dlouhý tůra a především fotba, za vše totiž může fotbal :D), klidně se zúčastním mrzácké párty :D

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Dradol, Zdenál: Mrzáci, mrzáci........sám mám taky ruku v sádře.....neuděláme si někde nějakou mrzák-party?

Ikonka uživatele hyperhobit

Uživatel úrovně 0

Snorch
Řikáš nic pro děti, a přitom já sem členem airsoftu a střílim o stošest :-)

Uživatel úrovně 0

Dradol: nebo nový druh zábavy:Air-soft :) Nic pro děti...jak řekl Tazman. Ten o tom umí básnit :)

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Dradol: Že se nic něděje? Chceš zažít zábavu? stůl ID=714!

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Zdenál:
Netrap se tím mě před dvěma týdnama sundali sádru měl jsem ji tři týdny kvůly zlomenýmu palci v těláku, měl jsem ji nechodící a asi další týden od sundání jsem nemohl pořádně došlápnout, ještě ted mě při větším došlápnutí. Ale máš pravdu musím se odtrhnout od PC, je to stráta času.
Abych nezapoměl uzdrav se.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Dradol: to ti závidim, já doma trčet musim se zlomenou haksnou. Skus zavolat kamošum, zajeťte na koupák, k večeru skončíte v nějaké hospě, dom se vrátiš nad ránem a zítra budeš spat do oběda... zabiješ tim skoro 24 hodin a nudit se nebudeš.

Uživatel úrovně 0

Zdravím všechny návštevníky,
dovoluji si upozornit, že na stránce http://teon.mfantasy.cz naleznete hotový, hororový, svět pro Dračí doupě plus. Budeme rádi, když si jej stáhnete a na e-mail Teon@MFantasy.cz nebo na ICQ: 295-143-437 dáte vědět, co si o něm myslíte. Doufáme, že vás zaujme natolik, že na něm začnete hrát.

S pozdravem a povolením od deshiho:-)

Aldarix

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Tristan de la Tour: Dobrý nápad, já mylsel spíš, že se tu toho nic moc neděje zrovna teď.

Ikonka uživatele Tristan de la Tour

Uživatel úrovně 0

Dradol: Tak napiš nějakou symfonii, encyklopedický romám nebo si ukliď v pokoji.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Lidi chtělo by to tu víc srandy, já vím, že jsou prázniny, ale teď je tu strašná nuda, nechtěly by ste sem dát nějaký téma nebo něcoa?
Já se totiž nudím!

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Saladin: Na tomto serveru ne.

Uživatel úrovně 0

Deutsche Bahn. Nebo taky DataBáze. Já jen kdyby měl někdo díry.