Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Tristan de la Tour

Uživatel úrovně 0

Deshi je mrtvý... Alcator končí... jiní končí.
Zdá se mi to nebo je tato souhra náhod velmi zvláštní?

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Jestli je deshi mrtvý, chtělo by to nového tribuna. Co takhle já? :D:D

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Zdenál: Omyl, tiskový mluvčí zde je... Fergus.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

juchů, jdeme rabovat! Astral Vortex je můj!

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

S deshiho přístupem k češtině to ovšem mohl být slon, sklon a dokonce i zvon... :-)

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Zdenál: Měla jsem pocit, že slovo "skon" je jasným vyjádřením stavu tribuna :)))

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

14:35
Tisk si uvědomuje zásadní problém. Ve městě neexistuje tiskový mluvčí, který by oznámil jestli je tribun ve vážném nebo stabilizovaném stavu... Obyvatelstvo je nejisté, spiklenci se ani nepokusili převzít moc. Oběvují se spekulace že je to všechno bouda.

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Zpráva o skonu tribuna

Dnes ve 14:14 si spiklenic počíhali před Senátem a takto to dopadlo:

deshi: jistě pane* tasí meč* Smrt Tyranovy ! sVOBODA ! *VRAZÍ TI ČEPEL D PODBŘIŠKU a znova a znova

deshi: *vytáhne dýku zpod tógy a taky si píchne* ZA SPRAVEDLNOST, ZA KAŠOVAŘIČE!

deshi: Za pouhou kaši .... tos neměl dělat. *najednou se za tebou objeví postava v kápi a bodne ti ji hluboko pod žebra*

deshi: *malá chlupatá potvůrka se proplete davem...zpod kápě vytáhne dýku a vrazí ti jí do nohy* ZA MÍR A PRO DOBRO MĚSTA!!!

I ty, Brute?! *několik vrávoravých kroků a tribun padá v kaluži krve k zemi*

Uživatel úrovně 0

Maris: taky že google je nejlepší vyhledávač, jsou na něm taky dobrý videa ;-)

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Děkuji všem... google je super! :-)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Koukám, nemčina poslední dobou letí...

Uživatel úrovně 0

Dradol: jojo

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

runak: Já vím, ale kdybys měl ještě jiné problémy

Uživatel úrovně 0

Dradol: pozdě, už jsem si přečetl koncepci rubriky ;-)

Uživatel úrovně 0

Prosím o kritiku:

alchymista - ostatní - runakovi šejky

Uživatel úrovně 0

Alcator: dík

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Přečti si koncepci Dílny, je tam příklad tabulky a jejího zdrojového kódu.

Uživatel úrovně 0

Dobrý den, potřebuji pomoct s tabulkou v html, protože dělám jedno dílo kde potřeba je. Prosím kdo může ozvěte se

runak

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

ROTFLMAO IMHO LOL :-)

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

konečne im niekto rozumie......

www.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ