Deshi je mrtvý... Alcator končí... jiní končí.
Zdá se mi to nebo je tato souhra náhod velmi zvláštní?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Jestli je deshi mrtvý, chtělo by to nového tribuna. Co takhle já? :D:D
Zdenál: Omyl, tiskový mluvčí zde je... Fergus.
juchů, jdeme rabovat! Astral Vortex je můj!
S deshiho přístupem k češtině to ovšem mohl být slon, sklon a dokonce i zvon... :-)
Zdenál: Měla jsem pocit, že slovo "skon" je jasným vyjádřením stavu tribuna :)))
14:35
Tisk si uvědomuje zásadní problém. Ve městě neexistuje tiskový mluvčí, který by oznámil jestli je tribun ve vážném nebo stabilizovaném stavu... Obyvatelstvo je nejisté, spiklenci se ani nepokusili převzít moc. Oběvují se spekulace že je to všechno bouda.
Zpráva o skonu tribuna
Dnes ve 14:14 si spiklenic počíhali před Senátem a takto to dopadlo:
deshi: jistě pane* tasí meč* Smrt Tyranovy ! sVOBODA ! *VRAZÍ TI ČEPEL D PODBŘIŠKU a znova a znova
deshi: *vytáhne dýku zpod tógy a taky si píchne* ZA SPRAVEDLNOST, ZA KAŠOVAŘIČE!
deshi: Za pouhou kaši .... tos neměl dělat. *najednou se za tebou objeví postava v kápi a bodne ti ji hluboko pod žebra*
deshi: *malá chlupatá potvůrka se proplete davem...zpod kápě vytáhne dýku a vrazí ti jí do nohy* ZA MÍR A PRO DOBRO MĚSTA!!!
I ty, Brute?! *několik vrávoravých kroků a tribun padá v kaluži krve k zemi*
Maris: taky že google je nejlepší vyhledávač, jsou na něm taky dobrý videa ;-)
Děkuji všem... google je super! :-)
Koukám, nemčina poslední dobou letí...
Dradol: jojo
runak: Já vím, ale kdybys měl ještě jiné problémy
Dradol: pozdě, už jsem si přečetl koncepci rubriky ;-)
Prosím o kritiku:
alchymista - ostatní - runakovi šejky
Alcator: dík
Přečti si koncepci Dílny, je tam příklad tabulky a jejího zdrojového kódu.
Dobrý den, potřebuji pomoct s tabulkou v html, protože dělám jedno dílo kde potřeba je. Prosím kdo může ozvěte se
runak
ROTFLMAO IMHO LOL :-)
konečne im niekto rozumie......
www.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ