Nebo že by téma Alkohol a "já sem tak vožralej" opravdu nebylo příliš vhodné?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Dradol: Do svých 18ti nejspíš budu, zatím si z pití jenom dělám srandu...
Možná by se hodila anketa: Jste střízliví? :D :D
Já většinou piji, když mám žízeň.
Alcator: povětšinou piji na radost. A protože se umím za života radovat, tak je to dost často. A nepotřebuu k tomu rodit děti....nedebože šest.
Jsem vastně taky společenský alkoholik, ale pořád ve společnosti.
P.S. ...a kdo říkal že neumím pít?
Alcator: Ja osobně se zpiji většinou s přáteli, nebo na nějaké "akci"... (t.j. společenský alkoholik), to Ti tam nějak chybí...
Gurni. A to se chlubíš, nebo lituješ? Když neumíš pít, tak to nedělej; slušný člověk se opije takovým způsobem v podstatě jen za dvou protichůdných situací:
a) Když se mu po pěti dcerách konečně narodí syn (i.e. na radost)
b) Když se mu po pěti dcerách opět narodí dcera (i.e. na žal)
Pochybuji, že se ti přihodilo třikrát po sobě něco z toho.
Zlil jsem se v pátek, včera a dneska taky nejsem úplně střízliv......a vadí to někomu?
Patrick: ne, to rozhodně není:-)))
Krtecek:
---3prsty--- Kolik vidíš prstů?
Dradol:
Ale já vůbec *škyt* nejsem ochlasta *škyt. Já sjem ouplěn sřtílzivje *škty*
Je tu někdo jinej než samí ochlasti? :D
...a zmažem se z toho...
Už se těším, až se zase objeví smečka "inteligentů", co bude na fóru zastávat funkci směrovky, která odvádí jakoukoliv diskusi do putyky...
(abych jenom nespamoval, přiložím taky tématickou informaci: Dnes v noci sem se zlil tak, že ještě teď mám problémy s klávesnicí a vůbec se za to nestydím, jelikož to byla zajímavá akce s přátely.)
To je tu zase inteligentní diskuze, jako vždy, zefe založ stůl pro anonymní alkoholiky s antianonymními nicky:-)
Nebo si to myslel, tak, že ses nechutně...jak bych to řekl? Že démon alkoholu zakalil tvůj mozek? No, si už přece velký kluk...
Taky když do všeho kecáš :-)
Si ji změň.
Fuj, to pivo u mé ikony už nechci ani vidět - dneska jsem si ho užil až až....:o(
Alcator: Máš pravdu. Víš, mám sklony jednat spontánně a dost často mě to potom mrzí, třeba teď tohle. Nesnažím se hájit. No vlastně ano. Každopádně děkuji, vemu si to k srdci.
U nejvýše 5 z 9 (55%) děl, která jsi ohodnotil hvězdičkami, jsi autorovi též řekl, proč tak hodnotíš. Gratuluji, Mordae!
Dradol: 35/43 (81.2%) slov tvého příspěvku je správně česky (odmyslíme-li si ovšem interpunkci a nebereme-li žádné ohledy na typografická pravidla). Gratuluji!