Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Dragsus: že Arfandix se cítí stár... :-)

Uživatel úrovně 0

Co pak se tu poslední dobou řeší za problémi??

Uživatel úrovně 0

Samurai:No mýho táty kolega ze Slovenska se jmenuje Áč...:)

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Prosím o poslední kritiku mích děl v dílně: Nová povolání - Nekromant ; Předmět - Stroj času Díky, zároveň také děkuji všem, co mi už kritiku dali

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Hoj, je tu starý uživatel Arfandix!

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Vítej Allanone Bílý, doufám, že se ti tu bude líbít...

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Ne, jeho manželka je Hele.

Uživatel úrovně 0

A jeho manžekla je "Juová"?

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Alcator: To by mne zajímalo, jak to nejkratší české příjmění na dvě písmenka zní.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Hm, hm... :-(
Z registračního formuláře:
"Vyplň své skutečné občanské příjmení. Napíšeš-li sem "N/A" nebo "Co ti potom", bude registrace zamítnuta."

Nejkratší české příjmení má dvě písmena, tys uvedl jedno :-(

Studna

Zdravím... Jsem tak trochu Fantasy šílenec a tak mám přečteného kompletně celého Warhammera včetně Zabíječů, Konrada, Otroky temnoty no prostě vše. Chci se zeptat zda je tu někdo na pokec na toto téma... Dal jsem REGISTRACI a doufám že budu přijat. Sigmar vás provázej.

Uživatel úrovně 0

Zdravím vás, je tu noví uživatel Allanon Bílý...

Uživatel úrovně 0

Jo, vaše téma prý uškodilo jakémusi uživatelovi...
Co se ještě nedovim :)

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

Ospravedlňujem sa za neadresnosť môjho postu,

pri stole Dračí doupě.cz - redaktoři mi Bruce Wayn poriadne zdvihol žlč....

Uživatel úrovně 0

Kdybych sem tohle napsal já, tak mi to někdo smaže... zajímavé, jak tu příspěvky od zelených drží.

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

som celý sick a tired ako si sem príde niekoľko ľudí presvedčených o svojej nadradenosti, inteligencii a dôležitosti, a začnú sa pchať do toho čo, kto a ako tu robí...

...ja viem že život v blahobyte nie je ľahký, ale uvedomte si, drahí maloletí, že nie všetci sú tu na to aby vám utierali zadky a dávali koláče pod huby.

...a že za svoje správanie si to tu môžete niekedy celkom škaredo odniesť.

Uživatel úrovně 4

Moudrá sova/Dílna/Zápletky II Zdravím dlaší díl zápletek je na spadnutí a tedy potřebuji poněkud pomoci s češtinou a slovenštinou (tu hlavně). Pokdu máte nápad na vylepšení alespoň některých zápletek tak pište do moudré sovy. Stačí mi i třeba jedna jediná opravená chyba nebo jen řádek ta a ta zápletka je bez gramatických chyb. Snažil jsem se kontaktovat i všechny autory aby věděli o mém počinu ale pokud vám nic nedešlo tak se omluvám chcete li některou ze zápeltek pozměnit vylepšit nebo jakkoliv upravit tak pište. PS: a pište prosím s diakritikou nevíte jaký je mor tam ty čárky a háčky dopisovat.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Ba ne, Alfiku, je to výborné téma do veřejně přístupného fóra serveru o DrD, jak sis vůbec mohl myslet, že by se to sem nehodilo... :-)

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

abbé Faria: Na tom jsme stejně