Andros: Tak ty zas můžeš říct, že si napůl Čech:)
Írime: No asi ne no.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Stoupa: Podle mého názoru lidi na netu netuší, co je to gramatika, když tak čítám některé výtvory.
Stoupa: Má to ten háček, že asi neumíš slovensky,co?:-)) Slovenština se v tom s/z fakt ošklivě liší(bohužel slovensky neumím, ale je to vidět tady na serveru)..
Stoupa: to hovor mojej profesorke slovenčiny ;-)
Dilvish: Ale před chvílí sem zistil, že to nevadí. Když napíšu blbě i/y, s/z nebo cokoliv jinýho, tak můžu říct, že sem Slovák a je to v klidu:))
Dilvish: no koukam, že i/y taky spíš jenom tipuješ ne?:)
Stoupa:
s/z je typická chyba lidí jako já. Tudíž těch, co gramatiku spíše typujou :)
Maris: Fakt? Ahaaa...to sem nevěděl, ve slovenskym pravopisu nejsem tak zběhlej. Díky
Omluva všem Slovákům:)
Redaktorem je Zombie - viz TaR, kde já to vidím...
Zdravim
mohl bych se zeptat, kdo je nynejší redaktor Předmětů(protože v koncepci je podepsán Terry a Schoullin a nenašel jsem je v "tvůrci a redakce")
a jak přibližně dlouho trvá, než se mrkne na nějaké dílo? děkuji.
Stoupa: jde o typickou chybu těch, co jsou slováci - ale snaží se psát esky:
1/ záměna s/z
2/ slovesa končí na i místo y
3/ problém s písmenem "ř"
4/ problém s i/y u přídavných jmen.
Zde je totiž slovenská gramatika silně odlišná (opačná) a svádí to k chybám...
Maris ráda zpívá :-)
Ježiš, proč všichni píšou "přízpěvek"? Tahle prasárna je rozšířená snad po celym internetu:) Pomalu sem si začínal myslet, že já to píšu blbě a všichni ostatní dobře...naštěstí ne:)
// jo, máme novou anketku. :-)
Souhlasím s Plžem... jako ideální stav vidím, pokud vaše statistiky ukazují poměr přízpěvků 1/3 MS, 2/3 Rubrika - pokud ho překračujete, jako Plž, tím lépe... protože pak bude výsledkem více schválených/schválitelných děl *čirý krollí optimizmus*
Znovu je třeba připomenout, že bohužel většina toho, co je odesláno do rubrik k posouzení, není schválena. A je to způsobeno především dost mizernou kvalitou děl.
Nejsi sám koho trápí místní neutěšený stav s různými dovolenými prázdninami a pod. a tedy téměř nulovou viditelnou schvalovací rychlostí.
Ale kdo chce kritizovat tak v MS v Dílně se může vyřádit dokonale.
koukal sem na čekající dílka a řeknu vám, to je dlouhá fronta. Člověk nemá kde diskutovat
Já svůj dopis před dvěma týdny tvořil a před týdnem kontroloval ještě jednou. A co mě potěšilo, když mi můj první regisrovaný nováček napsal poštou svůj dík.
To, co doporučuje Dilvish, bych doporučil všem rádcům - server se v poslední době mírně rozvíjel a je možné, že informace, které uvádíte, už jsou zastaralé, proto si to, prosím, zkontrolujte. Na nástěnce stolu ADMIN - rádci a nováčci je vzorový dopis, doporučuji konfrontovat.