Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Pro ty co nepochopily: 12 hodin není jeden den

Uživatel úrovně 0

Tak v tom ti kamaráde nepomůžu. V tom je zásadní problém, nedokážeme pochopit co se nám někdo snaží písemně vysvělit. Takový Chuck Norris to má nejlepší. Ten totiž nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace které potřebuje.

Jestli neni problém někde tady, nemá v tom prsty....?

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Mám na vás takový malý, blbý, a místy i trapný dotaz: V DRD+ PPH(příručka pro hráče) verze 1.0 edice B, na straně 161, kde je obří tabulka převodu bonusu->čas, takový kuriózní bonus. Co tabulka říká: bonus=73 hodiny=12 dny=1 ... Možná, že to Altar myslí správně a nechápu to já. Na 80% procent tuším, že chyba je tam, jak by řekl Alcator, mezi židlí a klávesnicí (vyjímaje stolu), takže mi všichni promiňte moji blbost...

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

... doplněk - jste jediný, koho studenti si, jak níže píšeš, možná prodlouží prázdniny.

--> cokoli víc - -> pošta

Uživatel úrovně 0

Chceš informace přesné? Já tomu pravda tolik nerozumim, třeba moje mamka ano. Místopředskedkyně odborů ČD pro OPŘ Ústí nad Labem. Každý rok dává stát peníze. Minulý rok dal více busákům a na dráhy se vyprd. Teď to udělal naopak.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Írime má bod - já nemluvila o gramatice, mimochodem, v tomto je stejná pro Slováky i Čechy - mluvila jsem o tvé ignoranci hodné rodiny Kettlových z Vejce a já - "za vše může ta vláda ve Wašingtónu" - když říkáš "stát nedal" a ono je to "kraj to zpackal" ...

Uživatel úrovně 0

Írime: Pouč mě. Nevím o čem jiném. Toto je fórum, probýhá tu spousta "divných" a diskuzí co někomu přijdou zbytečná.

Uživatel úrovně 0

Snorch: Máš pravdu, ale nechápu souvislost..Maris snad mluvila o něčem trochu jiném..Jestli jsem mimo, tak mě prosím opravte..

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

//OT pro Snorche - grr, nesnáším nepřesné vyjádřování - je to kraj, ne stát - ač se to tobě jako místnímu jeví jako středobod republiky...vrr, vrr...

Uživatel úrovně 0

My Ústečáci možná taky. Autobusáci zlobí páč jim stát nedal prašule. muhehe...

Ale mě to může být jedno, neboť školu mám pět minut od baráku...

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Samurai: proč ne? já budu taky ještě měsíc doma...

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Lishai - to od tebe nebylo vůbec pěkné....to se něříká

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Lischai: jo, přesně to mi LG připomněl taky ;)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Checheche... ale stála ta madurída za to, že Lischaii? :-)

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Což mi připomíná, že já mám ještě jeden celý měsíc volna. *zářivý úsměv*

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

Školu na Vás! Jak na to tak koukám, tak některým jedincům už ty prázdniny lezou na mozek...

Uživatel úrovně 0

Dilva: Slovo "občas" bych vynechal... ;-)

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Pěkná blbost. Pokud píšu špatně, protože mluvím nářečím nebo nespisovně, je to moje věc. Pokud píšu špatně, protože neumím gramatiku, je to taky moje věc, ale su v mnoha očích prase...

Jo, i/y taky občas brousím na tenkým ledě :)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Malí upýrek: Cože?:) nechápu

Uživatel úrovně 0

Ztoupa: Je to něco jako mluvit nespisovně. Něco jako: "prej" místo "prý".