Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Zaara: Kolikrát se ti to stalo?

Znáš to pravidlo o ozbrojených střetech? Když oba vytáhnou zbraň, jeden umře.

A znáš statistiku soubojů s nožem? Její kouzlo je v tom, že je téměř nezávislá na tom, jak moc jsi skilled v boji s ním. Ve třetině případů umřeš ty, ve třetině soupeř a třetina zbývá na dualkill. Šance, že neumře nikdo když ke střetu dojde se motá někde hluboko dole...

Uživatel úrovně 0

Alcator: Když jdu večer domů s kamarádkou a nějakej opálenej tupec s kudlou mi řekne, že mám vypadnout, že si tu s ní jen "trochu pohraje", tak můžu buď odejít, nebo ji bránit. Nevim, kolik lidí by odešlo, já teda ne. Když se někdo prostě prát neumí, tak mu zbývá mít jen zbraň. Já se osobně řadím mezi ty, co se bránit umí, ale ten třiceticentimetrovej nůž prostě po večerech, když nejdu sám, nosím...

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Gabriel: Správně. V USA má zbraň každej, a proto jsou tam všichni v bezpečí, že? V Quebecu mají zbraň jen policajti, takže se tam lidi nebojí nechávat domy odemčené.

Proboha, lidi, pochopte, že jestliže se tu někdy rozmůže zvyk nosit zbraň na osobní ochranu (nejste-li tedy vyloženě podnikatel, o kterém se ví, že nosí po kapsách stovky tisíc), tak to povede ne k tomu, že vás nikdo nepřepadne, jak si pitomci myslí, nýbrž k tomu, že ten, kdo by vás normálně přepadl a řekl "Naval prachy", tak vás rovnou zastřelí a obere nehybnou mrtvolu.

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Ano, tihle lidé jsou dost pádný argument na to si dělat zbrojní průkaz (což doporučuji všem, podle statistiky vyplývá že zatímco cíly útoků jsou ozbrojení a neozbrojení asi půl na půl, skutečně provedených útoků je cca 90% na straně neozbrojených)

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Lischai: Jo Yggdrasil, znám ty na Bitvě o MT vyhodili za brutalitu ....

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Ano, kdyby zmíněnou skupinu vedl Korhul, jistě by se to nestalo. Nanejvýš by svého Plzeňského kamaráda převlékli do etno šatů a vytáhli ho na ekologickou akci s Brontíky. :)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Uf, ještěžě jsem ten umírněný fantasák :-)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

http://www.manga.cz/index.php?clanek=541&druh=1

Mrkněte na to video dole.

Uživatel úrovně 0

Lischai má buď "dobré" známosti, nebo je drbna jako všechny ženský ;-)

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Ne, jedná se o "šermířskou" skupinu Yggdrassil, kterou vede (vedl) pomatený brýlatý teenager, co pořezal před nějakou dobou jiného člověka z Plzeňské fantasy a dřevárenské komunity proto, že o nich prohlásil, že jsou banda magorů.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

To bude Vampir a Buki :-) Zešíleli, protože byli smazáni :-)

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

http://www.novinky.cz/krimi/pokusil-se-skalpovat-spoluzaka--dosta l-podminku_93958_4i6f1.html

... tak doufám, že nejsou z tohoto servru :-)

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

ak viete o nejakom voľnom malom útulnom mieste na bývanie v Prahe dajte mi vedieť :)

Uživatel úrovně 0

Ahojky už docela dlouho je v předmětech moje dílo Bič... byl bych rád kdyby se našli tak laskavý lidí a šli to ohodnotit a prodiskutovat to... sice zde týden nebudu ale aspoň na to budete mít čas... díky Krvak...

Uživatel úrovně 0

Řekl bych, že "jak by řekl Alcator, mezi židlí a klávesnicí (vyjímaje stolu)"

Uživatel úrovně 0

Nesro: V čem byla chyba?

Uživatel úrovně 0

Nesro: Když dělám stránky a něco mi nejde, pořád a pořád kontoloju zdroják a nenadávám na WebZdarma, že se jim to podělalo... ;-)

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

==Fatal Error==
... chyba vyřešena ...

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Írime: Správná poznámka. Bohužel jsou uváděni i necelá čísla. Tvé řešení by vyřešilo= 1,5 dny...

Uživatel úrovně 0

Nesro: A co kdyby to bylo jeden den a dvanáct hodin?..Já teda absolutně nevím, o čem je řeč, ale takhle to na mě působí..