Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Snorch: Ironie, krokodýli mu nikdy nebyli schopní ublížit - zabil ho rejnok.

Uživatel úrovně 0

Eh, neni to ten Amíkovský dokumentarista co uváděl ty jeho dokumenty? Jj, cestovatel. Se tak čekalo kdy to praskne. furt dával prsty kam neměl, hrál si s krokodýlama.

Uživatel úrovně 0

Když někdo prudí rejnoky, tak se nemůže divit...

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Weird Al Yankovic? Docela dobrý týpek, i když pořád bych to poslouchat nemohl.

Uživatel úrovně 0

No docela jsem se bál, že to bude zavirovaný :-) I na takové jsem narazil.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Weird Ala neznám, stejně jako neznám Stevea Irwina, nad nímž truchlili někteří mí američtí kamarádi během hraní TrackManie. Holt prostě bude ještě pár dní trvat, než budu znát všechny lidi na světě :-)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

...což je u Weird Ala velmi překvapivé :-P

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

"...když si tuhle píseň stáhneš, nebudu mít dost peněz na další diamanty vykládaný bazén..."

Mám tak trochu pocit, že si ten klip dělá srandu z hysterie kolem stahování.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

//OT

Go and buy the CD,
like you knew that you should,
or don't download this sooonnnng....

http://dontdownloadthissong.com/

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Myslím, že dávanie reklám do fóra má len jeden podstatný zápor:
Reklama proste zapadne - veď tu to pekne vidno.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

oči plíživé: Lepší dát si na forum reklamu k vlastnímu dílu pro dračí doupě, než kopírovat cizí část článku jako svou vlastní diskusi, jak jsi jednou předvedl.

Uživatel úrovně 0

Vím, kam co patří a také se tím snažím řídit, chtěl jsem na to upozornit trochu méně nápadným způsobem, než začít psát písmeny většími než velká odkazy do putyky, ale jak je vidět, tak se mi to moc nepovedlo. (Tohle už ironie není, pro ty, kteří to předtím nepochopili.)
Ještě jednou: "Pardon"

Uživatel úrovně 0

Pokud vím, tak Alcator jako koordinátor psal, že jsou zde reklamy povolené. Zatím to deshi nezakázal, takže jsou zde reklamy stále povolené a popravdě se nikomu nedivím, že je sem píše.

Uživatel úrovně 0

Gurni: Kušuj! ,)
Promiň Legare, už budeme hodní a děkujeme, to jsme nevěděli...

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Legar: ne, Dradol není jediný. Reklamy na díla v MS si sem hodí kdekdo.....a vždycky se najde několik lidí, kterým to prostě nesedne a začnou znovu protřepávat vděčné téma: "Co do fóra nepatří". Potom se začne veškerá diskuse přesouvat do putyky, protože je tam k tomu spousta povolanějších stolů. No a nakonec se všechno vrátí zase do normálu a reklamy budou na fóru zase a tak pořád dokola...........jako bychom to ještě nezažili:-))))

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

*zívá*

Uživatel úrovně 0

Teda panstvo, pokud vím, tak Dradol není jediný, kdo dává reklamu (a nejen tu) sem. Jen mě tak nějak zajímalo, jakou odezvu bude mít menší dloubnutí. No, ale myslím, že tohle je trochu přehnané, ne?

Omlouvám se za to, že jsem to tu tak vydráždil,
Legar

Ikonka uživatele oči plíživé

Uživatel úrovně 0

Dradol:

Než něco napíšete...

[Hlášení chyb] [Zaujalo v Putyce] [Poradna - Kde-Co-Jak najít]
[Co je nového v MS?] [Ptejte se tribuna] [Diskuze o Fóru] To podtržený tě hodí na:

Stůl Reklama na vlákna v Moudré Sově
by Mavev

Tento stůl by měl sloužit jako vývěsní plocha pro vaše reklamy na jednotlivá vlákna v MS.
ID stolu: 1600

Uživatel úrovně 0

Dradol: Jo tak takhle se to dělá, a já se pořád divím, že mám ve sloupečku "Odpovědi" pořád to kulaté nic (Nepomáhají ani prosby a výhružky poštou, hmm).

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

prosím lidi mrkněte se mi na článek v moudré sově v dílně - Dobrodružství - Města
článek jsem obohatil o zápletky ve městech a tak, je docela obsáhlí a zajímavý