Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

To že tvoje fantazie herní fantazie začíná a končí napsáním kvalitní básně (vyčteno z tvých statistik) jetšě neznamená že někdo jiný není ochotný do dobrodružství přidat nějaký prvek z budoucnosti. Ať už je to stíhačka, nebo pokud někdo tíhne k hvězdné bráně, tak zmiňovaní Goaldi. Mimochodem nechápu proč by v dračím doupěti nemohla být uspořádána soutěž krásy - družina potřebuje zničit panovníka jediná šance jak se dostat k němu do sílda je zůčastnit se soutěže o nejhezčí dívku království Umcaumca. Nechci se tě samozřejmě dotknout, nic o tobě nevím, ale soudím podle toho, že jediné příspěvky do fóra které od tebe čtu, jsou ty, které někoho poučují, nebo dokonce jasně dávají najevo tvoje opovrhování ostatními. Škoda že v popisku fialového levelu není také podmínkou alespoň částečné slušné chování.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Jasně.. stíhačky, goauldi, rakety, návštěvníci z budoucnosti,... to sou všechno strašně fajn nápady, asi skusím (až zase někdy budu hrát) přemluvit hráče abysme uspořádali ve hře soutěž miss a na závěr si místo erbu budou volit králové typy smajlíků.

Ještě nějaké geniální nápady?

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Vžyť pokud se nepletu, tak vobrodružstvích je jistá Temná věž a to se odehrává v raketě:-)))

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Snorch: U vás ještě nejsou?

Uživatel úrovně 0

Pokud má družina tu správnou náladu a je potřeba si trochu ulítnout, můžou jejich zemi začít klidně dobívat goauldi ;)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Návštěvníci z budoucnosti jsou regulérní CP, proč ne?

Fakt že stíhačka je na hranici (Doporučuju průmyslovou revoluci v mých statistikách)

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Stoupa: novej, joooooo, ať je sranda ;-)))

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Neee, radši vydržím tenhle xichtík... hlavně žádné nové... :P :D

Uživatel úrovně 0

Zaara: Dokaď nejsou v bestiáři návštěvníci z budoucnosti, a v předmětech stíhačky, je to ještě v pořádku, fórum neni přece pro postavy, ale pro uživatele... a uživatelé nemají v nájmech jen drd...

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Malý upírek: mam sem hodit jinýho?:)

Uživatel úrovně 0

Já nic neřežu... Vím, co jsme tu zažili, nemusíš mi to říkat.
Mě taky štvou malý věci...

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Ten tvůj smajlík mě už štve!! =D

Uživatel úrovně 0

Zaara: Neřež... to na téhle stránce už sme zažili mnoho šílenějších věcí než miss-ky... =D

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Trochu rozdíl ne?:)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Taky jsem nedávno slyšel o jednom co pro změnu vylezl na sochu svatýho Václava nebo se na kolobrndě připojil k velké ceně v Brně.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

To je mistr Šarlej, že?

Ikonka uživatele Godric

Uživatel úrovně 0

ad Stoupa:
Na hrdinství máš dost času, až budeš psát paměti.
--Dozajista v poněkud zprzněné podobě někdo ze servšeru.

Víceméně se stotožňuji.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Rád bych upozornil na zajímavej dokument dneska ve 20h na Čt2. Doufam, že ho amíci nezprasili a že bude zajímavej:) Měl by bejt o největšim frajerovi 20.století. - napsal bych to tučně, kdybych to uměl:)

btw. - to je on. (Ten pán v bílém:) http://en.wikipedia.org/wiki/Image:TankMan2.jpg

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Korhul: Mám to chápat tak, že chceš stáhnout svojí přihlášku? :-)

Uživatel úrovně 0

Dřív je pro mne dva roky...