Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

// hlavně jim probůh nikdo neprozraďte, že na každém výrobku je v čárovém kódu ukryta trojice šestek, nebo s nima nebude k vydržení!

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Elwin: Hlavně urážejí můj cit pro atmosféričnost galerií... Ono se stačí podívat na ten odkaz - připomnělo mi to jednu "satanistickou" píseň od nějaké české rádobysatanistické kapely, kde hlavní slogan bylo "šest - šest - šest! Šestsetšedesát šest!" a furt dokola :)

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

PD: Další z množství rádoby blogů, které urážejí cit pro úhlednou a pěknou grafiku ...

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Malý upérek: Další z množství "temných" blogů :) Jsem si skálopevně jistý, že tímto odkazem uděláš Lišajovi obrovskou radost.

Některé obrázky možná jsou pěkné i atmosferické, škoda, že sou rozkradené po celém internetu a autor (blogu) si s popisy a komentáři moc hlavu nelámal... A ano, některé obrázky sou neskutečně kýčovité.

Uživatel úrovně 0

http://zh666.blog.cz/rubriky/blood <--- nic pro zbabělce

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Nové téma stolu

Stůl: Andělé, nebe, peklo a vše okolo1893

Peklo¨
- Jak vypadá?
- Jaké má principy? Jaká by se pro něj dala vytvořit pravidla?…
- Co nestvůry do pekla, napadnou vás nějaké ty pekelné nestvůry?
- Oheň, či láva?
- Peklo jako astrální sféra, nebo jiná dimenze? Napadne vás lepší možnost?
- Jaké máte zkušenosti s peklem v DRD, dá se vůbec aplikovat do dobrodružství? A jak?
- Témat k diskusi najdete nespočet tak si pojďte pohovořit…
A dávejte si pozor, jestli vás nějaký čertík nebodá vidlemi do zad :D…

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

CrazyMys: A dá se v Mongolsku smlouvat?

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Jinak někde jsem slyšel že Haiti je ideální místo když chceš spáchat sebevraždu. V momentě kdy vytáhneš paty z letadla, tak tě okradou, znásilní, zabijou, a sní. A je ještě otázka zda v tomto pořadí.
Nemám to ověřené ale říkal to člověk který tvrdil že "Mongolsko je turistická země, to poznáš podle toho že lehké ženy <ano, řekl to jinak, ale to tady nemůžu> tam stojí desetkrát víc než dřív."

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

LTG: eh, Saladin se dá obejmout? S několika lidmi možná obklíčit, ale... Jak se říká, když chce moucha Sala obletět, tak dříve chcípne..

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Arathorn III: trochu jo, ale velice, velice pasivně...

Uživatel úrovně 0

0 je pěkný číslo, bacha na něj.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Aneb Alanilova nová algebra :-)

Ikonka uživatele Alanil

Uživatel úrovně 0

A Saladin je Boss s velkým O. Velké O sa akoby rovná 0. Teda, Bx0xSxS=0, teda Saladin=0 :))

Uživatel úrovně 0

Jen taková malá otázka.
Nezajímá se tady někdo úplně přiblblou náhodou o plyn, airsoft a ostrý střelný zbraně?

Ikonka uživatele Lucas The Great

Uživatel úrovně 0

Takze - vsetci ked stretnete Saladina, objimite ho a povedzte mu, ze ho mate radi, muhehe.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Gurni: Určitě mu to přetřásání dělá dobře, a jelikož ho máme rádi, přece mu tuto radost neodepřem :)))

Ikonka uživatele Alanil

Uživatel úrovně 0

A kto môže povedať, že niečo chápe?

Uživatel úrovně 0

Dradol: Myslim, že moc nechápeš ;)

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Víte, jak mu to musí dělat dobře, když ho takhle přetřásáte?......negativní reklama, taky reklama.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

No já vím nebylo to myšleno zcela vážně, už jsem četl pár příspěvků v putice a tak od saladina, takž chápu... :D