No, no, no...mě zní spíš jako mužské.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Nejni to jedno?..Když si řeknu, že moje postava bude ta Martin, tak se mi asi budou všichni smát, ale není snad důvod to nevzít..Krom toho Elwing opravdu zní spíš jako ženské jméno..
Arfandix: a představ si, že nekecám
Tinwen: Fakt? No nekecej...
Elwin: no právě. V Pánovi prstenů je Elwing jako jméno ženské. Naopak v Pevnosti to bylo jméno mužské. Tak nevím. Já jsem měla postavu, která se jmenovala Elwing, jenže ostatní měli kéry, že to je jméno mužské. Tak jsem ji radši přejmenovala, což mě velmi naštvalo :)
Tinwen: To záleží na tom kdo ho vlastní ;) Znáš snad nějakou Elwing? Nebo Elwinga? (Elwing by mi byla milejší :)
Elwin: hele, ty máš takový podobný jméno, tak se tě ptám. Považuješ jméno Elwing za mužské nebo ženské?
pD: people = shit a elfové, trpaslíci, skřeti, hobiti, barbaři ti všichni souhlasí ... :)
Pěkné, i když s překladem jsem příliš nepochodil...zčásti kvůli masce, zčásti kvůli tomu, že ten "zpěv" jde někdy obtížně odlišit od zuřivého ryčení. Ale jinak to bylo pěkný.
Toto je velice k tématu (pokud rozluštíte, co si máte přeložit)
http://www.youtube.com/watch?v=KCHvCJp35vU
*odesí lá s obavou, že se roztrhne pytel s podobnými "Ftipálky", nakonec usoudí, že lidské bytosti si to zaslouží*
Tohle je mimo téma, ale tohle videjko stojí za shlédnutí..
http://www.youtube.com/watch?v=4fUFF8jXy6c&mode =related&search=
Zydar: Já ne. Ale k tomuto účelu tady lsouží Seznamka, není sice občas moc funkční, ale když to tam napíšeš, je možnost, že se ti někdo ozve.
Ahoja.......Ave.Jsem tu nový a tak všechny zdravím.Neznáte někoho z Karviné někoho kdo hraje DrD?????
Folcwine: Že by? Tak ale proč ne. Kdyby k tomu někdo měl odvahu, tak by to nebyla špatná hovadinka.. Škoda těch obrázků.
Jen aby se nenašel vtipálek a daný stůl nezaložil :-)
Arfandix: hele, ten tvůj stůl nějak nefunguje....nespletl sis ID? *tváří se jako idiot*
Na môj vkus až príliš drsná. No čo, koľko ľudí, toľko chutí.
Arfandix:
To byla dost drsná parodie :-DD
Nové téma stolu Arfandixův fanklub 1453
Co dělá Arfandixe Arfandixem?
Více informací viz. nástěnka.
Nové téma stolu Magické předměty 1886
Co dělá artefakt artefaktem
Pojďme si pohovořit o tom co je nejdůležitější na artefaktu, jestli jeho historie, schopnosti či vnější stránka… Hlasovat můžete v anketě. Rádi také přivítáme nějaké vaše artefakty, aď vice či méně povedené.