Zašlete mi okamžitě soupravu na leštění slonů. Sadu kartáčů, které si poradí i s jejich nejzáludnějším záhybem. Je mi už 18, ačkoliv mé IQ je nižší.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Salmar: Týjo, to sem nevěděl. *oprava*
0)
Jeden,
dva,
tři,
čtyři,
pět.
Cos to, Janku, cos to sněd?
Ano, tomu bych i věřil.
Snorchovo IQ je prý sedm, dlouho sme se na toto téma dohadovali, ale nakonec sem ustoupil... modudřejší ustoupí. (mé IQ je totiž osm:D)
Snorch: Každý tím číslem popisuje hodnotu své inteligence, to jsi ještě nepochopil?
Je jasný, že 7 a dál se o tom radši nebavte.
3)
4)
Kdyby tu čirou náhodou byl nějaký PHP programátor ochotný strávit pár hodin (odhadem tak tři až pět, podle toho jak jste dobří ,)) prací na open-source knihovně pro dobro další verze, ať mi napíše do pošty ,)
5)
4)
Zdravim.
Je to celkem dlouho, co jsem nezavital na net pro novinky z DD a D&D a pri projizdeni stranek jsem byl ale neprijemne prekvapen, ze Poutnikova krcma je zrusena (jakysi odkaz na webzdarma.cz s posledni aktualizaci r.2003 nepocitam).
Nevite nekdo co s nima je?
4)
8) Je to prolém jednoho konkrétního člověka, který by neměl dbát na okolí a udělat si to podle sebe.
7) Arfandix je stejně lepší jméno...
5)
3)
Jsem pro možnost 6) hodí se pro obojí :)
Mám námět na anketu. Jak vám zní jméno Elwing?
1) jednoznačně ženské 2) jednoznačně mužské 3) váhám, ale spíše ženské 4) váhám, ale spíše mužské 5) je mi to fuk 6) hodí se pro obojí