Děcka, už víte, co si přát pod stromeček ;-)))
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
0 by také nebyla špatná... :)
Ja chcem mať stôl s ID 1 - to potom budem macher :o)
prokletý Dilvish, Gurni, Barbar Cohen: No mě příde, že by se mi líbilo mít stůl s id stejným jako jsme se narodil to by mohlo být bezva :D...
Jsou mezi námi i tací.
Rvačka o id stolu? lol
noooo....až bych řekl, že stejná jako o všechny ostatní....takže žádná
Všimnul si tu někdo toho, že jak se tu vystřídalo x stolů blíží se jejich číslo pomalu současnosti, třeba bude zajímavý, až bude mít někdo stůl s datem svého narození... A jaká asi bude rvačka o stůl s id: 2000, nebo 2006, či 07...?
Pokud má někdo chuť podívat se na ručně kreslené obrázky, které nikde jinde neuvidíte, tak se zajděte podívat na www.drdvlcismecka.estranky.cz
Jsou to stránky mojí družiny, třeba vás některé zajímavosti pobaví
Zvu všechny na novou putyku zaobírající se Danem Simmonsem a jeho knihou Ílion a též celou řeckou mytologiií. Takže, račte dál... Id stolu je: 1949
Stoupa: Odhadem tak 12, ze serveru cca půlka. Ale jsou to velmi nepřesná čísla.
LG: ;)
konopaslik: A kolik vás na to zatim je?
Stoupa: Yeah :)
Palermo to je takový to: "Vesnička usíná...probouzí se mafiáni..."?:)
Pozvánka na Palermo
Zítra v 19:00 sraz uprostřed perónu metra "C" Kobylisy, následně přesun do blízké čajovny Romantinka, kde budeme hrát městečko Palermo. Je to trošku "jiná" čajovna, takže tam nemají vodní dýmky, ale dohodl jsem se s obsluhou, že si můžeme vzít své. Zavírá se v deset hodin, potom pro zájemce přesun do blízkých hospod (je jich habakuk)...
Pokud chceš, tak přijď přímo tam, nebo dej vědět na telefon, o který si řekni v poště - prosím, přihlaš se alespoň nezávazně, ať máme představu, kolik nás bude.
Omezený počet nepražáků (a vlastně i pražáků) může přespat u mne (už má rezervováno Jurika, Salmar a jeho kamarádka, ale ještě pár míst je), nicméně ať se připraví na to, že se moc spát (pravděpodobně) nebude. ;)
Děkuji za pozornost, konec hlášení.
Vím, že to sem vůbec nepatří. Ale namáte doma někdo zpracované informace o pamětech?(RAM,CMOS, apod.) Kdyby náhodou někdo něco měl, pošlete mi to prosím na e-mila Saragon@seznam.cz
To zní jako volání o pomoc...
Zdárek
Město Terron, ID 1604
Chtěl bych vás ještě jednou pozvat do našeho RPG dobrodružství. Rád by sem přijal i další nové hráče.
Náš stůl / naše dobrdružství už funguje hodně velkou dobu, a přitom se stále ještě hraje. Kdo to někdo okusit? Chce někdo dosáhnout tomu,čemu se mu ve SKUTEČNOSTI nidky nesnilo? DO TOHO!
:-)
Venku byla teplá noc, jedna z posledních tohoto roku. Město tonulo ve tmě, hostinec zel prázdnotou a dírou ve stropě by ten, kdo by se dožadoval v tuto noční hodinu pití, mohl vidět ženoucí se oblaka. Postava v kápi, v které by bedlivý pozorovatel poznal goblina se zastavila na Náměstí a pozorně se rozhlédla kolem. Na zemi se válelo spousta popsaných a pokreslených pergamenů, ale žádný zajímavý. Nebo snad přeci nějaký? Ten ale nebyl přes ty nezajímavé vidět. Chvíli uvažovala, že je přetřídí, pak ale jen smutně pokývala hlavou a lehce znechuceně mávla rukou.
Jen ať si hrají, dokud Hradby chrání Město před tím, co On viděl venku. Jen ať si ještě chvíli hrají...
173! - a kdo mi to vyvrátí, je větším bláznem než jsem já