(na lide.wz.cz, aby se někdo nedivil)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
f8fa93c6eb13e2cacf1e3fbfa84567db
IQ není všechno, je to jen něco co ti zlepšuje šance být opravdu chytrým.
Krom toho nevím jak moje IQ ovlivní, že jsem si v páté třídě zapamatoval co znamená monarchie.
Já myslím,že někdo si myslí,že je to jen pro šprty,
což,tak asi nebude,jelikož já se téměř neučím.
Jako, což o to, já IQ test podstoupil taky, dvakrát(myslím opravdový, s psychologem), jednou když mi bylo 13(135) a potom za rok(cca 140). Ovšem je pravda, že ten druhý test byl trochu nefér, protože jsem si pořád pamatoval větší polovinu otázek z minula, a taky jsem neudělal přijmačky na školu kterou jsem si vyhlédl...je to těžko říct no, ve škole mne měli všichni za pitomce, tak nevím :-)
Já postoupil několik IQ testů a pohybuju se v rozmezí IQ někde mezi 15 a 960....tak potom si vyber:)
Já IQ test podstoupil a dostal jsem se(měl jsem víc jak 130) na skvělou školu,takže s Lorrim zásadně nesouhlasím.
Na to nepotřebuju (imho většina lidí taky ne) iq_test :-)
IQ testy zásadně nepodstupuju. Jednou s tím začneš, a nakonec můžeš taky zjistit, že jsi beznadějnej trotl.
Mě to stálo třicet...o IQ svědčí především to, že jsem si cenu přečetl těsně poté, co jsem to poslal.
Mě spíš zaujali jiné testy na té stránce ... třeba ten s tím pohřbem celkem síla ...
Kokr: jj docela pěkně mě vystihuje:D....fakt paráda
Kokršpaněl: Díky.. Ten je super..
Fenqel:To už se mi také stalo,ale sms byla za 79 kč.A taky mě to naštvalo.
Kokršpaněl:=D pěkné
Hodně stěstíčka a zdravíčka mnoho ůspěchů do noveho roku... aď se vám vše splní a vaše postavi jdou s úrovněmi nahoru a nahoru... toto všechno vám převe Snake
Oči plíživé je zpět...
Jsem si teď dělal IQ test na internetu na jakésik stránce.. Zabralo mi to půl hodiny, nebavilo mě to, jen jsem chtěl vyzkoušet, jak dopadnu a když už jsem konečně došel na konec, tak abych se dozvěděl hodnotu svého iq bych musel poslat nějakou smsku, která by stála padesát korun. Kdybych to věděl dopředu, tak se na to vykašlu hned a ne až po tom překvapení...
Tak je 1.1. 2007, no nekouká se na to číslo krásně? :o)
dámy a panstvo,
PF 2007.
Never trust the northern wind,
never turn your back on friends!
Gandalv: Tak trochu tě chápu. Já Silvestr strávil v rodiném a zvířecím kruhu u PC.
Nicméně vám všem také přeji všechno nej, do dračáku taky, ale na tom svět nestojí. Takže hlavně ať se vydaří to důležitější :)
Přeju všem, ouplně.