Gal: Jestli narážíš na mou reakci po reakci LG, tak bych řekla, že se naše reakce zcela nekryjí a, jen tak na okraj, jsme své reakce vzájemně neviděli, když jsme je psali. Pokud narážíš na něco jiného, tak, se omlouvám, ale vážně nevím, o čem mluvíš.
Krev: Ehm, stanovislo vedení nezmění nic na tom, kdo bude co poslouchat, nikdo neříká, že nás někdo poslouchat musí. A jen tak mimochodem, obsah stolu se sice mění, ale to je jeho náplní, stejně tak se mění obsah všech stolů...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Dokud tu nebude viditelné stanovisko vedení servšeru, můžete si být jistí, že vás nikdo poslouchat nebude, protože jak bylo řečeno, každý jedná podle toho, co sám považuje za správné. Není tu nic o zákazu reklam, a v tomto případě považuji reklamu na stůl za vhodnou, i když je opakovaná, protože stůl mění svůj obsah a ještě stále se snaží přílákat další lidi.
Marsia: No to máš sice pravdu ale k čemu je když jednomu člověku řekne jednu věc 20 lidí. ono když by se mu to řeklo jednou a pořadně tak by to stačilo ale ne ře když tu něco napiše že mu 20 lidi bude říkat jak to sem nema davat. Se mě pak zda že to ztrací efekt.
Gal: Nechce se mi to říkat, ale ono s úvahami o zbytečnosti nad příspěvky fóra bys mohl dojít k myšlence, že jen málo není zbytečných. (Ale jelikož "Za obsah příspěvku ručí autor", tak se dá předpokládat, že některým autorům nepřišlo zbytečné svou moudrost sem napsat)
Není to zbytečny se tu takhle dohadovat kvůli no jak to říct hovadině .
Krev: Samozřejmě, nic mi po tom není, ale řekla bych, že reklama na jeden stůl potřetí na fóru v jednom týdnu může zaplácávat reklamy na jiné stoly stejně jako mé nevhodné poznámky. Ostatně tady zaplácává cokoliv cokoliv a tudíž je zbytečné o tom mluvit, jako je zbytečné vůbec mluvit, protože samo to jen zaplácává předchozí a bude zaplácáno následujícím. A tak je zbytečné dávat sem vícekrát po sobě reklamu na stůl, neboť tato zaplácává ty předchozí reklamy na dotyčný stůl.
Krev: Od toho tu forum není. Máme na to dokonce speciální stůl.
Marisa: A já bych řekl že je poměrně velká pravděpodobnost, že si toho ještě dost lidí nevšimlo, takže prosím napříště nezaplácávej fórum zbytečnými výtkami, které kryjí reklamu na zajímavý stůl v putyce - ani já to pak nebudu muset dělat.
Dracona: Skoro bych řekla, že ti, kdož čtou zdejší fórum, si už o tvém stole přečetli a pokud se chtěli zapojit, tak se i zapojili.
První příběh tvořený čtenáří už začal. Nyní je třeba dát věci do pohybu. Je nová anketní otázka. Zahrajte si na osud a rozhodněte, jak to bude dál...
Putyka - stůl Vypravěč příběhů - ID 1974
Nedbeledovi napsána pošta. Myslím, že není potřeba někoho dalšího, kdo by mu v tomto ohledu radil.
A teď takové malé oznámení, či spíše připomenutí:
Existuje veřejná poštovní skupina DraciDoupe.cz - Putyka. Na ni se obracíme, když bychom rádi znali názor široké veřejnosti na nějaké kontroverznější téma (například osud některého stolu). Máte-li tedy zájem se takto podílet na chodu Putyky, vstupte do skupiny.
Tak je psáno na nástěnce rubrikového stolu putyky. Poštovní skupina do teď nebyla moc využívána, ale v budoucnu plánuji používat ji poněkud častěji. Putyka je tu pro vás, a proto každý, kdo má zájem podílet se - byť minimálně - na jejím chodu, tu šanci má. Poštovní skupina je jednosměrný prostředek ke komunikaci se takovými uživateli. Ale nikdo vám nebrání na takovou zprávu odepsat do mé interní pošty, nebo k tomuto stolu... Pokud tedy chcete být těmi, co se takto podílí na chodu této rubriky, přihlašte se do této poštovní skupiny, pokud jste tak ještě neudělali.
Zdravím všecky, jen bych se rád poptal, jestli je někde tady na servru v putyce nebo kdekoli jinde něco o Eragonovi. Jde mi jak o knížky, tak i o ten "megafilm":-). Hledal jsem, ale nabyl jsem dojmu, že se to tady moc neřeší.
Snake: Seš chytrý, mohl bys klidně dělat prezidenta USA, ten má podle některých lidí, přesně takové iq :-)
Fenqel: konkrétně se tomu říká Pygmalion efekt - mi to dělali rodiče a myslím, že mi moji úžasnou genialitu vtloukli do hlavy docela úspěšně...
Snake: To učitelky říkají každému, jeden z jejich triků na to, aby se lidi začali učit. Ale neřekl bych, že je úspěšný..
Já abych vám pravdu řekl tak jsem si delal IQ test na nově když mi bylo 11 a mněl sem vísledek něco kolem 90 b. ... takže nevím jestli je to dost nebo málo ale co vim učitě to je že mi učitelky říkaj abych se učil a budu mít dobrý známky že na t hlavu mám... tak nevim... a to co IQ ovlivňuje to opravdu nevim... S úctou Snake
Nezvyknem často dávať reklamy do fóra, ale teraz spravím výnimku:
Na nástenke oficiálneho stola rubriky Putyka (ID stolu: 1342) je zoznam ohrozených stolov, ktoré v prípade nezáujmu užívateľov môžu zmiznúť. Mnohé z nich sú kvalitné a majú dobré koncepie. Odporúčal by som, aby ste sa na ne pozreli, možno Vás niektoré z tých diskusií zaujmú a v takom prípade, ak sa do nich zapojíte, sa už nebudú mazať.
Lord Alfik: Možná se pletu, ale mám za to, že IQ není jen o tom, že ses narodil jako chytré díťátko, ale i o tom, že ses něco za svůj život naučil. Pokud to tak opravdu je, pak každá tvá nabytá vědomost tvé IQ ovlivňuje.
LA: Myslím, že něco takového ti maximálně přihodí nějakou tu promili ke skillu memory, ale že by to měnilo hodnotu IQ, to si nemyslím.