Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Ohledně těchto děl, já sám jsem se o ně dosti zajímal, údajně se schvalovali proto, že tento server teprve začínal a chtěli nalákat lidi...
Dradol: Myslím si že červený level je lepší, je to taková dovolená, kdy víš že něco znamenáš, lidi ví kdo jsi a přitom nemáš tolik práce a výhody máš podobné, jako redaktoři...

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Výsledky OHYZDy
Samozřejmě na Pragoconu.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Almad: Proč si vlastně nedáš zelenej level? Vím, že je to jen formalita, ale... :D

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

deshi: A na kdy se mám těšit na výsledkovou listinu? :-)

Falhir: Doporučuji se podívat občas na datum toho, co čteš... po dvou třech rokách je chytrej každej.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Pche, to jste měli vidět, co jsem v té době neschvaloval...

Uživatel úrovně 0

Falhir:Já myslím,že redaktor za nic nemůže.On prostě jen chtěl ukázat nějaké dío jako odstrašující příklad,nebo tak něco.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Ovšem bych doplnil, že v té době byl redaktorem obvykle někdo uplně jinej než dneska.

Uživatel úrovně 0

Falhir: Já typuji, že v tom má prsty hlavně redaktor té rubriky ;) páč je to především na něm.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Falhir: Typuji, že to bude proto, že v době, kdy byly schváleny, tu byla úplně jiná měřítka pro schvalování.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Měl bych jednu otázku. Jak je možné, že v Rubrice (třeba v Bestiáři) bývají občas díla, která obsahují sotva deset vět a jsou gramaticky víc než bídná? Mě by to upřímně zajímalo.
Například "dílo" Harry Potter v Bestiáři, či Moucha Tse Tse. Zajíma mne, jak je možné, že byly tyto díla schváleny.

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Promazáno, až zase nebude mít co dělat, tak to tu zaneřáďte, goblin nemá na práci nic jinýho, než to po vás uklízet...

Alcatore - uklikl jsem se a smazal tvou reakci na Errica (ohledně dotazníku jeho kamaráda, 12.01.2007 18:40:34), kdyžtak mu to pošli do pošty nebo znovu sem. Díky.

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

OHYZDa

Hlasování bude ukončeno tuto středu ve 24:00 hodin. Prosím uživatele, kteří mají tu možnost, aby využili svého práva hlasovat, aby výsledky byly co nejvíce objektivní.

S úctou deshi
tribun

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Erric: Tak jsem to zkusil....snad to pomůže a dorazí :o)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Bájo: Hej, seš z muni jak se koukám. Jakmile bude další sraz brňáků, stav se. Teda, řekni erikovi ať si dá do booků stůl Brno a informuje tě.

Ikonka uživatele Erric

Uživatel úrovně 5

Tady je ta zprava:
"Ahoj Budu dělat seminární práci do školy z oblasti RPG a mimo jiné k tomu použiju i výsledky z výzkumu pomocí jednoho dotazníku.
Pokud budeš mít čas a ochotu mi pomoci, tak si může tento dotazník stáhnout http://www.phil.muni.cz/~kechajov/Dotaznik_RPG.doc a vyplněný mi jej poslat na můj mail (baio@seznam.cz).
Budu ti za to nesmírně vděčný. Případně můžete dotazníík rozšířit mezi své známé, atd... Čas je omezený
Slibuji že buď výsledky dotazníku, nebo celou práci shrnu v nějakém článku.

Pokud nemáš čas, nebo se ti nechce, tak to samozřejmě nedělej.
Tak i tak děkuji"

Ikonka uživatele Erric

Uživatel úrovně 5

Ahoj vsem dracakistum. Muj kamarad Bajo, ktery se zabyva RPGckama by od vas potreboval trochu pomoci. Tady je od nej zprava, kdybyste meli cas, tak zodpovezte prosim jeho dotaznik. Myslim ze na zaklade neho vznikne dobra prace, jez se urcite objevi nekde na netu.

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

...ak cez víkend 19-21. 1.2007 bude v Prágli hranie RPG alebo MSH (doskoviek...), ktorého by som sa mohol prípadne zúčastniť, rád sa pripojím.

mám v tom čase v úmysle navštíviť Matičku... ...a miesto kde by som mohol zložiť hlavu na pár nočných hodín by sa mi rovnako zišlo. ak môžete a chcete, pomôžte človeku v núdzi :P

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Kdyby se mi někdo vlastnící mikrofon a skype a s časem nějak zítra přes den / navečír a ochotou obětovat trochu času ozval do pošty, byl bych mu vděčen. Rád bych otestoval nahrávání rozhovorů, kvalitu výstupu a moji linku ;)

Ikonka uživatele Bre.ber.ka

Uživatel úrovně 5

Chci všem popřát příjemné strávení Pragoconu a Dradouconu, na které se pravděpodobně nedostavím. Budu na vás vzpomínat nad nejmenovanou stavebnicí z umělé hmoty a štamprlou, srnám zdar:-)

Confusion or Death!

what the hell is mislostné and how do I nasléduju?