Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: No pokud máte nějaké nápady či myšlenky na Diovy mislostné pletky, naslédujte id stolu: 1949
Snad tím někoho nalákám :o)

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Korhul: Ptal jsem se Fořtíka, jestli mi poskytne na PgC tělocvičnu na autogramiádu. Odpověděl, že to nejde, poněvadž už je vyhrazená pro ubytování... Takže podepisovat se budu až napřesrok.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

zerafel: DraDouCon se koná v rámci PragoConu (v místnosti přidělené organizátory) - alespoň ta oficiální část, kde se budou předávat diplomy.

Uživatel úrovně 4

Někde by tam měl být i ten můj nevyzvednutý. A klidně ho taky vydražte.

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

Korhul: Ne.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

LG: I s podpisem? :-)

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

To mi připomíná, že mám nejspíš ještě někde v poličce Lischaiův... ani nevím jak se tam dostal a jestli tam vůbec je... ale jestli jo, tak každopádně na PgC proběhne dražba :)

Uživatel úrovně 0

Elwin: Hooray! Bystrý úsudek o kvalitě vlastních stránek vyhrál! :o)

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Alcator: Lidí kteří by chtěli takový diplom z OH třeba i na napasný na cizí jméno je určitě tolik, že tříčlená exkorta asi nebode ani stačit...

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Lorri: Podívej se ke stolu [12] ať vidíš jak to dopadlo ... to je fakt děs

Uživatel úrovně 0

zerafel: OHZD? A v čem jako? :D
Jinak zdary

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Tak já jen, jestli to dobře chápu: Ty tam jedeš ve tříčlenné skupině, abys převzal diplom? To se deshiho tak bojíš, nebo máš problém s přecházením v rušném pražském provozu, že potřebuješ eskortu? :-)

Jestli jedete tři, určitě se zabavíte. Kvanta deskovek, přednášek a dalších zajímavostí - to by bylo, abyste si nevybrali.

Ikonka uživatele zerafel

Uživatel úrovně 5

Já jsem si vědom toho, že se dá spát uvnitř, je jen otázka, zda pojedu na PC, rád bych totiž ,,jen" přebral případný diplom za ohzd a poklábosil na DDC... mimochodem, ten se koná kde?

Zatím nevím, zda budu účastníkem PC, proto bych rád našel nějakého ,,dobrovolníka", který by nás nechal u sebe případně přespat...

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Venku se proháněl vítr, který srážel kapky deště tu na jednu, hned na druhou stranu. I poslední opozdilci odešli do svých domovů, ale on vytrval. Čekal na tuto chvíli, aby mohl vystoupat na západní bránu a zahledět se do tmy...

Vítr mu shodil kapuci na záda a studené kapky políbily tvář. V hlavě se vynořila vzpomínka, dávná a hřejivá, jako léto. A po ní přišla další a další. Stál mlčky a hleděl do tmy. Za zády cítil neklidný dech spícího Města. A pře sebou viděl to, co se blížilo. To, co oni neviděli, před čím je stále chránily zdi Města...

Pokýval hlavou a smutně se pousmál. Píseň v dálce nikdo neslyšel, stejně jako nikdo neviděl stín dračích křídel pod lunou. Vykročil ke své Jeskyni a unaveně se opíral o hůl, která byla tak těžká...

Nebojí se, protože neví, čeho. Ale báli by se, kdyby věděli? S toutu myšlenkou se ztratil v noční tmě...

Uživatel úrovně 0

Elwin: Eh, jsem to ale chlupák. ;o) Každopádně - otázka zůstává. To jestli je má stránka o něčem nebo o ničem smím posoudit já jako autor, nebo je k tomu třeba nějaká komise?

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Lorri: O něčem a o ničem je členění těch rádoby stránek ...

Uživatel úrovně 0

Elwin: A to jestli je stůl o něčem nebo o ničem, to může autor posoudit sám, nebo je na to třeba nějaké komise?

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Rád bych poprosil autory dalších "estranek" jyxo blogů a dalších zvrhlostí a by je umísťovali do stolů podle následůjícího členění: Jsou o ničem (99%): stoly [1456] nebo [1432]
Jsou o něčem (1%): [12]

Ikonka uživatele Mgr. Holger

Uživatel úrovně 8

Nedbeled - Rotrigo tím dává najevo, že na jeho stránkách mohou i zamítnuté příspěvky vyjít a dává autorům šanci, to je účel jeho upoutávky.
Přeji mu pevné nervy a hodně špásu.

Ikonka uživatele Delorian

Uživatel úrovně 5

Alcator: no čo pomalovať, môžu sa stať aj horšie veci a dokonca v oficialnej telocvični na spanie, quicci by o tom vedel rozprávať ...