Arnoštek je prostě boží! :)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Díky, že jsem boží jsi mi ještě nikdy neřekla =)
Ste boží! všichni! Pragocon je cool! příště jedu zas!
stůl Ztráty a nálezy ID 2018
Ztratili jste něco? Nebo jste našli cosi, co nepatří vám? Přijďte usnadnit starosti ostatním.
Pozor, pozor! Dneska jsem v batohu našel něčí hřeben. Asi mi ho tam na PragoConu někdo omylem dal nebo tam spadnul. Jsou na něm hnědý vlasy.
Jsem uražený a dotknutý, nech mě být.
Alfíku mlč! Buď rád, že si skončil jako pouhý modrý! Byl si tribunem, co chceš více? :-)
Já jsem byl taky tribun, ale on se pak kedý rozhodl, že toho nového bude moci lépe manipulovat. :)
Je to Čak Noris
Spize: Ne, je to Saladin :)))
Nejni to Alfik?
Tak já vim, že je to tajný, ale tak vám to teda řeknu kdo je tim novim tribunem...
Pokud by to redakci vadilo, můžu osobně do pošty ;)
:-P
Beztak už to ví celá Praha, jenom se tady na venkov kašle... :-)
No tak to je odvážné tvrzení, že to nepoví :-D.
Už jsem opil LGho a ten mi to řekl, napište mi poštou, obratem obdržíte mé konto, a výši částky, kterou mi máte poslat.
To by jsi to nemusel sdělovat...Třeba nám to poví :)
anarion, a všichni ostatní: tribun byl zvolen a až uzná za vhodné veřejně se přihlásí. Prozatím je znám jen té části redakce, která byla na PgC. A z těch to netahejte, stejně vám to nepoví...:-)
Výsledky OHZD
Co dodat, budou...:-) snad...
Zdenál: Ovšemže...já jen jestli se tu nevyskytují informovanější zdroje, ale v podstatě si klidně počkám
anarion: až to bude vyřešený a jasný tak nám to někdo z redakce nebo almad oznáměj v aktualitě. Jako dycky.