Paragorn neumí sekat, res. usekává hlavu sekem na plocho a má rád rum s kečupem, no chápete to?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Právě mi došla ospalost...
Právě mi došel borůvkový jam :,-(
Fenqel: Dobrá úvaha. A mimochodem. Velmi krásná ikonka.
Darnathorn:
Jen se nenaparuj:)))
Jen dělal, že telefonoval, aby ho nezdravili fanoučci :)
Mno, kamarádova mamka pracuje v rádiu a já byl u jednoho z rozhovorů (loni nebo předloni). Pak jsem ho ještě potkal, jak ze studia vycházel, tak jsem ho hned donutil, aby se mi podepsal :o) A dokonce jsem s ním prohodil i pár slov, což považuju za velký úspěch :o) I mimoto jsem ho potkal, po cestě ze školy (teda ze školy jsm šel já, ne on :o)), ale to zrovna telefonoval, tak jsem ho ani pozdravit nemohl :o(
Chci říct divné...
Zdenál:
Jen na nás to spadlo, dovné, že? :)))
Já jsem potkal Vydru na nějakým táboře, vyfotil se s ním a potom odjel na koni...moje jediné setkání s někým z takové branže, ale moc mne to nevzalo, jen jsem byl veselý a usmál se :o)
A nezasypaly vás v tym TESCu, z těch rovných střech sněhu kupy?
Nohavicu jsem jednou potkal v Tescu, stál hned za mnou ve frontě. Jsem si s ním potřásl rukou. Stejně jako všichni :))).
No, vzpomínám si, jak byl Ostravak taky celerbrita.. Jarka bych taky chtěl potkat.. Tý jo, závidím ti.
Já už ho v Ově potkal několikrát. Btw, ten "pablb" vedle mě je můj nejoblíbenější nováček Larfa... :o)
Darn: ty vole tak to ti závidim, tak blízko Jarka sem vživotě nebyl.
http://dragonscave.mysteria.cz
Znovu rozjeto.
Darnathorn:
Ten dole, s tím pablbem, že?? :))
2ALL:
Nevíte, kdo dělá takový binec v MSku?
www.ostravak.bloguje.cz
Ten v té černé mikině...! To jsem jááá!! Juchů!!
Repost z nyxu (autor má nick XLEEF). Lego fantasy souboje s duchama a kostlivcema, atd...
http://www.youtube.com/watch?v=QwLSiK7gD2k
Fenqel: A na čepici anténku.
*se strachem v hlase* Chcete snad říct, že přihlašovat se několikrát denně nejni normální?
Jak uplně na začátku?? Já se přihlašuju několikrát denně doteď:)