Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Spize: Že bych si taky zavedl do kapsy od riflí nějaký ten káblík s internetem? To by nebylo špatný.

Jinak - ono to opravdu není to, jak často denně se přihlásíš. Když jsem tu byl na úplném začátku, přihlašoval jsem se několikrát denně, ale prostě těch pár dní, co jsem tam nebyl, tak jsem měl nižší průměr. A nijak se to nevylepšovalo tím, jak často jsem se hlásil.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

No, něco v tom smyslu jsem chtěl říct, ale špatně jsem se vyjádřil, sorry.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Teď tě nechápu...
Já jsem trochu vyjímka, protože jsem byl zmražen v databázi (na vlastní žádost), což vypadalo tak, že mě server ve veškerých výpočtech ignoroval, takže jsem tu sice rok nebyl, ale pořád jsem měl četnosti přihlašování asi 96% a držel si level, na kterej nemám nárok.

Uživatel úrovně 0

Ono ho to nesledovalo, takže to jak se přihlašuje se počítá od nedávného data. ;) Myslím. :)

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Skorpion: Nebylo to ještě včera "jednou za 180 dnů"? Postupuješ rychle :o)

Uživatel úrovně 0

Rotrigo: Jak řekl Spize, to není špatné. To není dělení: Ty máš míň jak 95%, takže seš lama a ten má 100%, takže je velkej borec. Prostě to je ukazatel toho, jak moc se můžu spolehnout, že si zítra přečteš zprávu v poště, kterou jsem ti poslal... nic víc, nic míň.

PS: Koukni se na mě, takhle to vypadá, když tu člověk dlouho neni ;-)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Rotrigo: To nejni "špatný" průměr. Je jenom nižší.
Asi si taky pořídím kapesní internet...

Uživatel úrovně 0

Já jsem zde na serveru bohužel dlouho nebyl. A proto mám špatný průměr.

Uživatel úrovně 0

Jde o to, jaká je pravděpodobnost, že se zítra přihlásíš...
Po 180 dní se sleduje, zda jsi se alespoň jednou přihlásil, jestli i vícekrát, není podstatné a do četnosti přihlašování se neprojeví, už z logiky toho, proč byla četnost přihlašování zavedena.

Uživatel úrovně 0

Fenqel má pravdu, nedal bych "pořád", ale spíš "každodenně".

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Nejde o to, kolikrát se přihlásíš za jeden den, ale jestli se aspoň jednou přihlásíš, ne?

Uživatel úrovně 0

Ale zase tam máš 100%, já bych to za "pořád" tedy považoval. :P

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Spize: V posledných dvoch mesiacoch som aspoň ráno bol vždy doma - a pri klasickom počítači, nemám book -, takže sa pripojiť dalo. A na cony nejazdím, mám to trocha od ruky...

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Spize: Ano, mám kapesní připojení na internet. Leč někdy ani to ti nepomůže... Naposledy jsem se zapomněl přihlásit když jsem se nočním Hradcem vracel po rozbouraném okruhu do školy ve které jsem byl ubytován. Prostě jsou situace kdy zapomeneš...

Ikonka uživatele Lyrie

Uživatel úrovně 0

Nejde přeciž o to, že je tu jeden furt, ale že ho to furt vyhazuje... Takže se musíte furt přihlašovat. Ale na to téměř jsem fakt hrdá, protože to jasně říká, že se nepřihlašuji furt. :-))

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Sakra, sakra, sakra... Já jsem byl na PgC. Já jsem se v sobotu na PgC nepřipojil na doupě. Nebudu mít 100%! Aaaaaaaa...

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

TI, jež se přihlašují přibližně ve 100% dnů, tedy téměř denně: Jak to děláte? To nikam nejezdíte? Co třeba Cony? Máte snad kapesní připojení na internet?

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

A už dlhšie... určite viac ako mesiac - dva :-).

Uživatel úrovně 0

Darian taky...

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

přihlašuje se přibližně v 100,00% dnů, tedy téměř denně ... to je dobrý ;)