Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Znám dost dobrých videí na youtube na film Franka Millera 300 a taky tam jsou pěkný klipy od Ery....zkuste :o)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Vodka, mátový čaj a rajský protlak... Enjoy!

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Paragorn není zas tak hloupý jak vypadal. Ta kombinace (rum & kečup; viz niže) není vůbec špatná! Doporučujeme.

- Keddie a Odol

Uživatel úrovně 0

memnarch:
Vše je možné, co byl úplatek?

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Flavius: Aha. Dračí Doupě není můj systém...

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Spize: viz PPP: PJ, tam jsou tabulky i pro vyšší (21 je limit humanoida, draci mají třeba INT vyšší)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Lord Kenwick: Že to je dobré téma ke stolu Ty a dievčata.
Hele, nejni maximum 21?

Uživatel úrovně 0

K tomu vztahu,slyšel sem že už nejsou jen 4% ale dokonce 14% lidí orientovaných na osoby stejného pohlaví.Co o tom víte vy?:)

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

memnarch: ano, je to možné - důkazem budiž to, že se to děje.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Skorpion: jo ja se přehlíd, četl jsem na "jednu" --asi by to chtělo zvětšit si velikost písma :D---

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

memnarch: No, tak jsem nad tím tak přemýšlel a došel jsem k závěru, že vztah mezi tím hráčem a Pj bude buď v rodině, že jsou např. bráchové (s takovým chováním jsem se již bohužel setkal) a nebo nějaký velmi přátelský vztah... Teď mi ale připadáš jako hráč, který se zdá být ukřivděn tím, že ty jsi nedostal nic a ten určitý hráč to, co jsi popsal níže. :-}

Uživatel úrovně 0

Myslíte, že je možné, aby PJ dovolil kouzelníkovi bez postihů nosit kroužkovou zbroj, dával 400 zk za každé seslané kouzlo (Zkušenost za použití svých schopností) a dal mu (velmi lehce nechal získat) předmět který upravuje sílu, obratnost, odolnost, inteligenci a charismu na hodnoty 31/+10?

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Dradole... když píšu, že na jinou, tak na tuhle asi ne, nemyslíš?

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Ještě by mě zajímalo, jestli na tuto, nebo na jinou? :D

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Je 14.4 nějak významné datum pro svatby? Já totiž přesně ten den na jinou pojedu... :-)

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Pro ty, které zajímám:

http://www.rpgportal.cz/?a=sections&port=drd&s=autumn&l=& id=487

Uživatel úrovně 0

Já Paragona neznám, tak to nemůžu hodnotit... Třeba je to nějaký alchymista, který zkouší rozličné reakce na sek s kečupem.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Já jo, ale nemusím se tím hned chlubit.

Uživatel úrovně 0

Hráč DrD:
Musím říct,že já taky moc ne.

Uživatel úrovně 0

Hrač DrD:
Já ani moc ne...