Potíže jsou pouze v neDelfínech, není třeba diskrimonovat a konkrétně je jmenovat, ne?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Salmar: Kéž by to tak bylo skutečně VŽDY..;-)..Anebo radši ne, ono je to vlastně jedno:-)
Potíže jsou, samozřejmě, v žabách.
Já ti nevim, asi rejže.
Tohle sem dneska viděl na četu, když jsem vešel :
[19:39:25] Snorch odešla.
dokáže mi to někdo vzsvětlit? Snorchie? - Znam ho osobně a řada y vás taky.
Nejens taroislovansky. ;)
Lorri je kojot a vymyslel šakala :)
A kokot je staroslovansky kouhout.
Jak známo, kokotek je část antické keramické vázy.
Co když chtěl napsat v obou případech kojot?! =-O ;-)
Méďa: No konečně mě někdo chápe..To jsem celá já, dyť už mě znáte..
Ale kdepak, podle Líhně to vůbec není Alcator, ale ALcator, takže jestli to píše jeden člověk (jako že asi jo), pravděpodobně to po sobě nečte...
Lorri je kojot
(ačkoli si toho Líheň nejní vědoma...)
Nebo vlastně kojot je jeden a kokot druhý, ale uvidime uvidime uvidime...:))
A ještě mě napadla otazka, je to jeden člověk se dvěma nicky, nebo se shodli dva?
Naschvál, kdo další bude podle Dračí líhně kojot? Takže teď jsou zde dva, Zdenál a Alcator.
Skorpion: Írime ti tim chce naznacit, ze je to jeji multinick a moc dobre si je vedoma toho, ze napsala kojot.
Skorpion: Samozřejmě. A každý dělá překlepy, ale stejně jsem přesvědčená o tom, že je to schválně.
írime: Zkontroluješ si to, když ti na tom záleží...
Astrak: Já zas nevěřím tomu, že by někdo udělal takovouhle chybu. Když člověk píše něco krátkýho, tak si to po sobě kontroluje, většinou..
Skorpion:Když se někdo překlepne.:D Ale tenhle jeho překlep je hodně dobrý.:D
Protože nevěřím tomu, že by tam schválně psal kojot, když K a J jsou tak blízko u sebe.:D
Akorát já si myslim, že to možná naštve majitele těch nicků a neschválej je. No nevim jak vy, ale já bych nechtěla potkávat na serveru člověka s nickem ´´Fee-magorka na kvadrát´´ ni?