Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

No snad noví redaktoří vženou čerstvou krev a rozproudí to tu... :-)

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Dobré znamení...ten neblahý příspěvek byl odstraněn z Dovedností, což naznačuje, že se to začalo již nějak hýbat.:)

Ikonka uživatele Erlandil

Uživatel úrovně 0

bývalo zvykem podobné věci psát do aktualit... jesli to bylo tady, tak se omlouvám za narážku

Uživatel úrovně 0

deshi: Ono by stačilo, kdyby to oznámení bylo uz stolu "Tribun - vývěska" a ne tady, kde za den zapadne...

Erlandil: Igi se tu před několika dny omlouval, redaktoři shodou okolností neměli čas, vše by se teď mělo napravit...

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Takto prázdnou Dračí líheň jsem tu snad ještě neviděl. Ne že bych tam čučel nějak často, ale tentokrát je hodně krátká.

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Nic proti autorům, ale asi nečtou oficiální stanoviska tribuna. A pak to má nějak vypadat...

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Erlandil: To je divné... Jako bych už něco podobného jednou slyšel... ;o)

Ikonka uživatele Erlandil

Uživatel úrovně 0

... nic proti redaktorům, ale nějak se to hromadí v čekárně... např. 2 měsíce na kouzelnické kouzlo se mi zdá trochu dost :(

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

By ti nepomohlo.. Musel by jsi být z Uherského Hradiště. Teda jestli myslíš kvůli tomuhle.

Uživatel úrovně 0

Proč nejsem z Hradce Králové........:D

Uživatel úrovně 0

zerafel: Bohužel nepřijdu.

Ikonka uživatele zerafel

Uživatel úrovně 5

Lidé z okolí Uherského Hradiště, mrkněte se ke stolu 2044, organizujeme sraz a pařbu :o)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: prosím o navštívení stolu: Kresby, obrázky, umění...
Odpoutaly jsme se od obrázků galerie atd. a navrhly zcela nové téma...prosím přijďte.

ID stolu: 1736

Uživatel úrovně 0

Lord Alfík...

Uživatel úrovně 0

Kdo má na svědomí inzerci? Omylem jsem v inzerátu napsala špatně místo, tak jsem to opravila, ale teď jsou inzeráty dva. Je potřeba ten první smazat.

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Sethem Tartir: Přes dva dny? Tak to hodně přidej.:)

Uživatel úrovně 0

Jo, co je to ten www.freesex.wz.cz? Kdo to tam dal? Ostravak?

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

Mysterium freesextv stále pokračuje, dosud není dovednost označena ani kurzívou, která by značila zájem redaktorů... už je to tam přes dva dny... to je ostuda.

Uživatel úrovně 0

Skorpion:
Výkřiky do tmy jsou od Darna.

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Zdenál: Také jsem byl zklamán.:D Co myslíte? Napsala tam ten někdo něco smysluplného nebo tam jen prostě hodil tenhle nadpis?