No že na první stránce je prd kromě reklamy což se majitelům webzdarma nemusí líbit...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
no to je na me uz trochu moc.... trochu vice laicky prosim:D
Indexová stránka, je-li reklama pouze na ní, nesmí mít nulovou informační hodnotu, což by tohle podle adminů WZ.cz mít tato mohla...
jaká pravidla?????
nevim, ale dival jsem se na nektere fotky...a je dobre videt, s kym si tady clovek pise:D ja jsem videl dokonce svoji starou fotku, ktera se mi pri format c: smazala:D
autor...neznám?:D
Mno jo, ten web nás přežije :-) Ale hodilo by se mít od toho klíčky, protože to může každým dnem wz.cz stáhnout, porušuje to totiž pravidla.
Nevíte, kdo je autorem www.lide.wz.cz ?
jinac lol, ted jsem si vsim, ze lide.wz.cz jeste fungujou?:D
ohledne tech dlouhejch prispevku sjem ted psal do dracidoupe....prispevky a uzivatele....
Řekněme trochu delší příspěvek.
Skorpion:
To znělo jako ,,Vidím tady nějakou ,,špínu" v Nových rasách. Půjdu ji pročistit..." *sranda* :o)
Buď mám špínu na monitoru, nebo tu máme novou rasu v Novinkách! :-) Běžím pro okenu...
PS: Sorry, Suku, já to nemyslel zle O:-)
Zhodnotil jsem.
Fenqel:
Termín už je hotov :o)
Zhodnoť jej.
Kdo se zajímá o nové dovednosti mrkněte se k rubrikovému stolu (1837). Je tam návrh nové koncepce, takže pokud se na ní chcete jakkoliv podílet napište svůj názor.
Tak jsem trošku překopal a pokusi se nakopnout stůl: Stůl Kresby, obrázky, umění...
ID stolu: 1736
Tak se tam popřípadě jukněte... :o)
A jeden krásný spam...
Stůl A seš mrtvej
Přebral jsem stůl a snažím se u něj rozhýbat diskuzi. Takže budu rád za všechny názory, ať už k novému tématu Song na rozloučenou nebo někdy do budoucna.
Cheche, za jak dlouho redakční upír tu čerstvou krev vysaje;-)
// neposlouchejte mě, s tou krví mi to prostě nedalo.
Jojo, já jsem přislíbil účast, pokud mi do toho nic nevleze. Což se uvidí, až se oznámí termín..
Snorch:
Bohužel, no. Fenqel ale říkal, že příjde, že?
Podmínkou ale není být z okolí UH, jde pouze o dopravu a možný časový problém...
Jo, čekárna se hýbe pouze tak, že do něj pořád něco vkládáme...:o)
Viz aktualita, jinak čekárna se trochu rozhýbala, jinak nic nového.
Hoja, dlouho sem tu nebyl, ňáký novinky?:)