Za pitomym nickem se může skrývat velmi nadějný člověk. Koukni se na "Krtecka", asi má podle tebe pitomej nick, ale prohlídni si jeho barvu hvězdy a díla, za které ji dostat...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Celkem by mě zajímalo, jak si někdo může dát tak pitomou přezdívku, konkrétně: kachnička,pneumatika a křeček ..není to multinick? Nebo je tu snad víc lidí takhle padlých na hlavu?
anarion:
No jo...tomu se asi říká "riziko povolání" :-D
Ale alespoň na tebe nezapomene :)
Azucuache: Já zase vždy se vším na rádce...chudák si mne užil :o)
Anarion:
Já dělala to samé...ale zvláštní bylo, že ty otázky nikdy nebyly mířené na mého rádce ^_^
sakra...jse mse díval špatně...měl jsem halva vzhůru nohama... se omlouvám :) taky bych potřebova lrádce:D
Gurni: Přesně tak, ale já ho chápu...já jsem tady před 3 rokama tak hodně otravoval a ptal se na různé blbosti a mě pořád posílaly do manuálu a já se pořád ptal a oni pořád posílaly...až jsem se tam kouknul :o)
zeslonil: mno vpravo, já ho mám třeba vlevo, záleží na skinu. Každopádně se to jmenuje Dračí manuál
zeslonil... lol 1. rádcové a za 2. v pravo je takové menu a tam je takové fajné počtení:) stojí za to ;)
Jsem tu novej a potřebuju pomoct. 1. jak se hlasuje
2. nechápu ty lvl u ikony
Předem díky za pomoc.
PS: napište mi na e-mail
all: Pokud hledáte inspiraci na scénické představení, nebo tance, pokud se chcete kouknout na přední skupinu českého scénického představení, nebo se jen kouknout na poutavé ukázky, koukněte se na tento link:
http://www.youtube.com/watch?v=mr70tChHsZo&mode=related &search=
Pátá dračí studna
...ve které se dozvíte o RPG hře My Life with Master, co čeká Asterion do budoucna a dojde i na nějaké to pomlouvání.
http://draci-studna.rpgplanet.cz/2007/04/05/draci- studna-05-muj-zivot-s-panem-marcus-asterion-rozhovor-s-gilgaladem /
Nové téma stolu: Andělé, nebe, peklo a vše okolo 1893
Velikonoce v DRD
- Velikonoce v křesťanských oblastech, jak vypadají? Jak vypadají naopak u pohanů? - Velikonoční zvyky
Drobné téma hlavně na dobu velikonc.
Textoris: zhodnoceno :o)
Založen stůl:
Stůl Boj za kratší příspěvky
ID stolu: 2049 diskuze začala v nových rasách u Drow 2.0 .. viz tam... Můžete se vyjádřit..
pardon, flááávie :) ...
Textoris:
Smaž to, adminem je Kulbar, Alcator na něj má kontakt (už onehdy něco řešili), takže nemá cenu tady vykřikovat.
Tak tedy pátrání po adminovi lide.wz.cz??
Je to relativně nové pravidlo... tak před měsícem mi psali mail. Mají právo lide.wz.cz bez upozornění smazat.
Tex: Myšák to řekl snad pochopitelně. Na druhou stranu WZ.cz chápu... Ale mít od toho heslo, šlo by to kopnout na IC.cz, kde je menší reklama a prostor 250 MB.
Nevšiml jsem si, že by to kdo kdy hlídal...