Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

REKLAMA:

Dovoluji si vás tímto upozornit na vznik stolu o žonglování a všech jeho technikách. Pokud jste tedy nakloněni diabolu, flowerstickům, frisbeečku či obyčejným míčkům (ale i jiné techniky), neváhejte a pojďte si promluvit o našich oblíbených aktivitách, řispět zkušenostmi, nebo se naopak naučit něco nového.

Název stolu: Žonglování
ID stolu: 2061

Uživatel úrovně 0

a008418105561e627ea1cf331f188dd3

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Snorch: Ano, je to upřednostnění správcovské výzvy, protože "Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé..."

Uživatel úrovně 0

...a blbost.

Alký: Aha :) Ale to zní jako upřednostňování reklamy (či správcovské výzvy) na úkor ostatních příspěvků ve fóru. Na reklamy jsou jiné stoly, na správcovské výzvy aktuality...

Ikonka uživatele zerafel

Uživatel úrovně 5

Quicci:
Ruce, kde ani kosák nestčí - jen s Mountfildem si vystačíš :o)

Uživatel úrovně 0

anarion: Seš si fakt jistej, že se ozvali jen kvůli těm hrubkám?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Joshi: Máš naprostou pravdu, ale nadruhou stranu, ono to funguje. Posléze se každý uživatel ozval...ať vítězí osobitost :o)

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

jar prišla na fórum... plevel a burina tu rastie bujnejšie ako inokedy. trhať treba.

Uživatel úrovně 0

Jj, to znám, občas je třeba větrat... Vítej zpátky, grime ;-)

Uživatel úrovně 0

Moje hrobka už trochu smrděla...

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Dilvish: Kdyby ano, nikdo by po něm ani neštěkl. Aneb občas musíš být naprostý loser, aby ses proslavil :-)

Jinak je třeba vám pogratulovat - za cca 24 hodin se vám podařilo pohřbít anarionovu správcovskou výzvu, takže nikdo, kdo Fórum jenom tak "prohlédne", si jí nevšimne. Tuším "vylévat vaničku i s dítětem" se tomu říká -- a byla to mimochodem jedna z věcí, které mi byly v době mého adminování vytýkány ;-)

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Arfandix, Cohen: Myslíš, že Sisifos drží pozici efektivněji?

Uživatel úrovně 0

Ne, to v žádném případě neříkám...

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Jo, to je to samé jako kempování, a taktické držení pozice...

Uživatel úrovně 0

Poražen bych byl, kdybych psal jako oni... :-) Pouze jsem se takticky přesunul...

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

A rytíř Skorpion odkráčel z boje poražen...
...jak smutné...

Uživatel úrovně 0

Joshi: Ani se nesnaž, je to fakt beznadějný... já za tohle dlouho bojoval, ale uznal jsem, že to nemá cenu.

Azucuache: Smutný je také, když někdo souhlasí a nemá páru, o čem se mluví.

Uživatel úrovně 0

anarion: Ne že bych byl nepřitelem osobitosti, ale nemůžeš aspoň do fóra psát bez svých typických hrubek?

Uživatel úrovně 0

nj, moc tagu tu nefunguje...

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

melkor unlimited: Z opery to nějakou záhadou číst neumí. Přeložilo mi to nicky na Trillianovi, ale Operu ne a ne a ne...