Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

grimsladea

Vąichni nekromanti, ?ernokn?ľníci a temnopáni, tancujme. Je tu mrtvo :-)

Gandalv

Marsia: ne takového rozsahu...ob?as neąel ?et, ob?as n?co jinýho, ale kompletní schluss si nepamatuju.

Tinwen

Textoris: to je pane?ku otázka :D

Textoris

vąechno víme, vąechno tuąíme, ale baví nás to se nervovat:)

Marsia

Nepsal tu Almad n?kdy dneska, ľe o výpadcích serveru ví a ľe je na n? hrdý? :)))

Gandalv: Ne?íkej, ľe nepamatujeą doby, kdy takovýto stav nebyl tak úpln? vyjímka :)))

Tinwen

taky vám to p?ipadá tak straąn? depresivní?

Textoris

no......a já se t?ąil:) ... gandalv: bez rozlou?ení, ľe?:) nuda:(

Fenqel

No a já si ?íkal, ľe je divné, ľe nikdo není p?ihláąen...

Gandalv

Ale ąkoda to takhle zruąit, ne? :)

Elwin

joke: t?eba Almad nahazuje RPGplanet :))

Sethem Tartir

Uz vim! Ostravak! Nevyhrozoval on nahodou smazanim serveru?

Textoris

A já zrovnapsal do putyky....

..vąechno zlé a staré se musí zni?it, aby se zrodila v?c nová krásná a stálá ¨:) b?h taky musel vyhladit lidstvo, aby...vąak to znáte:)

Gandalv

Princip?m bych sice moľná rozumn?l, ale dovnit? nevidím :(. Jako by prost? slítnul databázovej server.

Adso

Alespo?, ľe fórum funguje. Jestli se sem podívá n?kdo, kdo ví, co se stalo, bu?te prosím tak laskaví a napiąte sem. Pro nás ostatní, kte?í princip?m fungování serveru v?bec nerozumí.

Sethem Tartir

Hr?za, modleme se ke vąem boh?m, hlavn? Almadovi!

Gandalv

Mno to je peklo...n?co takovýho se uľ dlouho nestalo...jestli n?kdy v?bec....

Rotrigo - nep?ihláąen

Web se hroutí, apokalypsa nastala.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Skorpion: z urážkami? To snad ne?!

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Rotrigo: Muhehehe... :-D Díky, chlape, teď jsem fakt dostal výtlem :-D Ty mi poštou nadáváš do tupců (a z urážkami jsi začal Ty) a pak tady fňukáš? :-D

PS: Další fňukání do pošty, tady na to nebudu odpovídat, od toho Foru neni.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

O momentálních výpadcích serveru víme a hrdě se k nim hlásíme. Mějte trpělivost ,)