Jen nevim, co řekne člověk, který se sem chce registrovat, a vidí, že uživatel s celkem normálním nickem tam tvrdne 500 hodin...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Horník už má 483, za chvilku bude konec.
Stůl Řecká Mytologie a Antická Filosofie
ID stolu: 1949
Nyní nemusíte truchlit nad tím, že vám to či ono téma nesedí....nyní se vyhlásilo volné téma a diskuse, úplně volné téma.... Žádné vyjeté koleje, ale svobodné názory...každý je vítán...
s úctou anarion
Konopaslik i ostatní - omlouvám se, moje chyba. Nějak mě to minulo. T.
asi ho vezmu pod patronát:D
(že marcusi:P)
IMHO přesně v tu dobu, kterou si tipne Igi...
IMHO skončí těsně za pětistovkou :o)
Schválně, na kolik hodin se dostane Horník z Ostravy v Dračí líhni? Už má přes 450.. Jestli dá tisícovku :)
Ach jo, Ostravak se zase předvádí. V MS to je velmi zaneřáděné a v Dračí líhni je Horník z Ostravy. Kdo to asi bude? :)
I když jsem z Ostravy, tak několikrát se za ty lidi v Ostravě stydím. Vidíte, co to je za voly?
:D to je pravda:D
konopaslík: A to je podle Tebe nuda? Můžeš se přece donekonečna zkoušet nabourat! ;o)
Tuvy:
Stůl Ante Portas
by sir Axel
Stůl teamu AP
ID stolu: 1902
Zařazen v sekci: =Privé=
Nemáte přístup k tomuto stolu!
Máte pocit, že tu "je nuda"? Máte pocit, že se tu nic neděje? Navštivte stůl 1902.
jo to už jsme řešili v poště..Tex přepracovaný a nevyspaný:)
http://www.mejsinohy.net/
lenivost je sviňa...
Kdo hledá, najde... ;-)
Jak řekl spiritusmortis: Mej si nohy a přijdeš na to.
no já si je asi nemeju:) jaká je ta adresa?!O:-)
Děkuji, nalezeno :-)
PS: Mejte si je na netu, ne v čechách...
Skorpion : mas si mejt nohy.