Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

jaký je nový autorský zákon?:)

já se řídím jedním zákonem co je na netu, tak se dá stáhnout:) já jsem pouze oběť a nevím jak zjistit zda-li je tento software pirátský či ne a pro jistotu neumím číst a vše je pro moji osobní potřebu:) (a to, že mi to kamarádi ukradnou ze škříňky, to už je jejich trestný čin) Miluji alibismus:)

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Textoris : Dá se to normálně stáhnout jako freeware.

Ikonka uživatele Tuvy

Uživatel úrovně 0

Textoris - s novým autorským zákonem se pojmy freeware a placený software tak trochu stírají :-)
T.

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Šermuchtivé by mohlo zajímat, že

skupina historického šermu Hostis Aeternus hledá nové členy.

Hrubé info je možno se dočíst na náborovém letáku (http://hostis.plivnik.cz/dokumenty/nabor_plakat.png), případné podrobnější u mne v poště.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Hraje-li si někdo s Photoshopem, doporučuji soubor 24 brushů, kde jsou všechny prvky použité v mapě Středozemě... hory, růžice, lesy, louky... na malování map prostě náádhera :-)
-- http://www.tutorials.cz/download/brushe/middleearthlike.abr

Ikonka uživatele Azucuache

Uživatel úrovně 0

Nathaka Warrior:
No...je to tady malinko přísnější než na jiných serverech, ale aspoň to tu nevypadá jak někde ve Vidlákově, prominete-li ten výraz. Navíc text bez překlepů, hrubek a dalších chyb se mnohem lépe čte, nemyslíš ;)

Uživatel úrovně 0

Nathaka: Já jsem rád, že to tak je... koukni se do jakýchkoliv diskusí na netu... vulgarismy, invektiva, gramatika na dovolené, interpunkce a diakritika jakbysmet...

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Začínám tady mít čím dál větší dojem, že je tu kladen docela dost velký důraz na pravopis, interpunkci, překlepy, prostě všechno. Kam se podívám, tam někomu vyčítají tohle, tamhléto, to je tady naschvál? Nemyslíte, že na tom až tak nezáleží? Důležitý by měl být obsah, dle mého... Námět na svobodnou diskuzi ;) (Ale že jsem se zapotil, dávat si celou dobu takovej pozor na klávesnici)

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Rotigo: Banda Trotlů už natočila Záhadu, jo?:)

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Šedý poutník: Také se dá psát KAPITÁLKAMI - standartní typ zvýrazňování písma. Neřve tolik, jak to otagované velké písmo a je výraznější než tučné písmo. A vzhledem k tomu, co se na Fóru probírá, to tu nepřekáží, a třeba sem chodí i lidé, kteří vyloženě nevyhledávají hráče, ale když se nějaký nabídne, možná by ho do družinky přibrali.

A jen tak mimochodem, za interpunkčními znaménky - čárka, tečka, dvojtečka... se dělá mezera.

Uživatel úrovně 0

zeslonil:Inzerce a Seznamka vám nic neříká,že vážený pane Zeslonile?A mimochodem,pokud to chceš napsat tlustým písmem nebo zase

velkým písmem......

.......mrkni se do dračího manuálu nebo FAQčka na HTML.

Uživatel úrovně 0

HLEDÁM PJ, KTERÝ BYDLÍ NĚKDE OKOLO ČESKÝCH BUDĚJOVIC A MĚL BY ČAS A CHUŤ SI OPČAS ZAHRÁT. BYDLÍM NA VČELNÉ. NAPIŠTE MI DO POŠTY. DÍKY

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Rotrigo: Super..... :o)

Uživatel úrovně 0

8cf27769f6240baddcbf7ab6707b36e9

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

...Ta scéna začíná někdy na začátku páté minuty.

Uživatel úrovně 0

Hele, jsem slavná filmová hvězda. :))). Bohužel tam dali špatnou scénu, točili jsme to dvakrát. Jednou jsem se smál, jednou ne. Zde jsem se smál, ale to nevadí.

http://www.youtube.com/watch?v=-hkeQ-oad8M&mode=relate d&search=

PS: Jsem ten kluk se zmrzlinou, který následuje po scéně s tramvají. Heč, měl jsem ještě dlouhé vlasy.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Skorpion: Třeba nějaký čechoslovák.

Uživatel úrovně 0

Dračí líheň: "zběratel"... to si ani nezaslouží komentovat.

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Mrkněte na takovou hovadinku - http://www.novinky.cz/koktejl/kadibudka-dostala-motor-z-boeingu_1 14507_c0676.html

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Myslíš, že se vůbec podívá do Dračí líhně před registrací?