Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Stoupa: To už jsem taky někdy v mé poště zaslechl :-)

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

"Drobným" zakolísáním? :))

Uživatel úrovně 0

Stoupa: To je docela hezky řečeno:D..

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Vážený uživateli, server DraciDoupe.cz se rozhodl snížit váš level na žlutý. Může to být neaktivitou nebo drobným zakolísáním v kvalitě diskuzí.

Muhehe:D A je to tam

Uživatel úrovně 0

Pri stole 1499 Filmový klub sa snažíme trošku rozprudiť diskusiu tak sa nehambite a smelo dotoho.. =, )

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Nová anketa!

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

*zašeptá směrem k spamerům* Já bych šel... něco mi říká, že dělá šerm ;)

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Vzhledem k tomu bohapustému zbytečnému chatu si dovolím zopakovat, že:

Šermuchtivé by mohlo zajímat, že

skupina historického šermu Hostis Aeternus hledá nové členy.

Hrubé info je možno se dočíst na náborovém letáku (http://hostis.plivnik.cz/dokumenty/nabor_plakat.png), případné podrobnější u mne v poště.

Děkuju za pozornost.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Almad je komunikativní, komunikuje se s ním dobře a rádo :)))

Ikonka uživatele Tuvy

Uživatel úrovně 0

Abych se přidal, když už se tu kecá "o ničem" :-)
1) Doporučuji přesunout ke stolu RING - myslím, že to je příslušné místo a chybí mu ty naše kecy.
2) Almad: Morální x Nemorální jsou kategorie v oblasti etiky, Dobré x Špatné jsou kategorie v oblasti filosofie, Krásný x Ošklivý jsou kategorie v oblasti estetiky atd... Rozhodně neplatí že Nemorální=Špatný=Ošklivý=Nepřítel atd... Základy filosofie (např Carr).

3) BC: a Kmotra znáš? 4) Tex a Delorian - pokud můžu soudit ze "skutečností" většinou, když to řeknete moudře, nikdo nemá ani námitky, i když hovoříte blbosti o blbostech...
5) "O 10% levnější! Vepřová kýta - běžně 89,90 - nyní - 89,90!" (Interspar Brno Cejl - nabídka platí od 4.4.2007) - Nevěříte? Věřte!

P.S.: Přesuňme se do RINGU :-)
T.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

¨Delorian: a která z těchto dvou možností je špatná?:)

Ikonka uživatele Delorian

Uživatel úrovně 5

NW: jedna vec je hovriť o blbostiach a druhá hovriť blbosti...

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

"Je špatné ukrást bochník chleba a nakrmit s ním svou hladovou rodinu?"
"Jasně že ne."
"No ale ty máš velkou rodinu. Je zločin ukrást kamion chleba, abys ji nakrmil?"
"Nó..."
"A co když ta tvoje rodina nerada chleba, ale ráda cigarety? Je to zločin Bárte?"

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

NW: Zajímavé, já bych o sobě skoro řekl že komunikativní sem (co na to říká někdo odsud kdo mne zná?), jen mě jaksi baví se bavit buď s přáteli, nebo o něčem. Bavení se o ho*ně mě moc nebere.

A pravda, znuděný nejsem, na to mne baví příliš mnoho věcí.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Nathaka: Špatné ani nemorální není nic, protože vokecat de všechno, vime?

Uživatel úrovně 0

Já sem hrál dračák od první do třetí třídy.....na Gymnázium Buďánka s lidma 15+. Než sem se začlenil bylo to dost těžký ale hrálo se fakt kvalitně. Dost se mi potom stejská a je mi líto že nevim jestli se tam hraje dál. škoda no.

Almad: Odpovídám poštou

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Lerain: Nejsem relativista příliš, takže se odvažuji tvrdit, že krádež je nemorální.

Jistě, je to věc u každého jiná. Například v muslimských zemích je mnohdy vraždění žen nejen morální, ba přímo žádané, přesto se vražda považuje za věc nemorální a je trestaná.

// Nyní bych poprosil, aby se debata nerozvinula v to, zda je kradení sw krádeží, když nikomu nic nechybí. Diskutujte si o tom, ale ne tu.

Uživatel úrovně 0

Tady to asi bylo myšleno že je jako DrD out kvůli tomu že to neni žádný vzrůšo takže to nemá cenu hrát. Já jako typický zástupce dnešní mládeže,ale DrD bych si zahrál docela rád ale je pravda že fakt neni s kym. Ale zase je pravda že s mládeží to neni eště něják strašný. Kouří, chlastá,hulí ale to je přece jenom morální problém. Jejich věc. S agresivitou to už je horší ale taky to neni zas tak tragický. Jinak nekouřim,nehulim proto říkám oni.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Nathak: příliš normální? přesunutí diskuze k putyce, ne?:) tohle spíše..:) ale jak se změnilo hrání? možná z 1,3 drd na drd+ tedy v mém případě:) a to jsem se k drd+ nedostal...nehrál drd+:)