Pokud mám u někoho neodkladné resty, ať se mi prosím připomene do pošty, neb tak od příštího týdne až přibližně do července (možná do srpna) se moje návštěvnost zde bude limitně blížit nule.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Marsia: Dá se nastavit doba smazání. Dá se nastavit cokoliv. Dá se to i zrušit v případě potřeby zanechání zprávy:) Je to vhodné například pro oznámení, kdy na to nikdo nereaguje, ale po týdnu už je zbytečné, tak se smaže. Nemusí to mít žádné využítí a nemusí to ani fungovat, ale přijde mi to jako zajímavý nápad.
Možno je to len nová móda.. Inak na stole 57 ( Stůl Warcraft: sága ) som navrhol menšiu tému k diskusii.. Tak W3 postihnutý kludne hoďte očkom =o)
Textoris: ty ses nechal přeoperovat? Tebe bych na transvestitu netipoval...
Nathaka Warrior: Ehm, na mazání zprávy je tu takový čudlík "smazat", pokud po sobě chceš uklidit. Automatické mazání zprávy po třech dnech mi přijde jako hloupost, už jen třeba proto, že když na tebe někdo reaguje a tvá zpráva se pak smaže, dělá to spíš chaos.
Už to nezakecáš.. Tvoje spiknutie je odhalené a teraz si na teba riadne posvietime.. Muhehe..
Nathaka: Celkom haluz . .
Kua tady člověk nemůže něco jen tak prohodit aby hned nebyl osočovanej s nějakýho spiknutí...
Alcator: Nejde mi zhola o nic. Nebo spíš, de mi přesně o to co napsal Dilvish a Salmar:) Prostě sem měl nutkání podělit se o tuhle zprávu.
Stejně jako když přijdeš za kámošema do hospody a chceš pokecat o tom co se stalo novýho...:)
Jen zkouším. JuvaLogistics je kamarádova akce. Tohle je pokus. Mělo by to už fungovat, na Guestboocich od BlueBoardu to funguje. Automaticky to maže zprávy. Vhodné například sem, když nechceš něco zasírat.
[tato zprava bude do tri dnu smazana / automatic delete system created by JuvaLogistics]
Dík :D co to je za smazání pzrávy? to chci taky:)
Pěkná ikonka...
[tato zprava bude do tri dnu smazana / automatic delete system created by JuvaLogistics]
Už :D jen to nějak trvalo :D už to najelo :D
tjn..ted jsem mel pripravenou..ehm...hodně....takovou...hrudnězaloženou :) ... ale nevím čím to???:(
Protože moc vystrkuješ kozy.
Proč mi nejde změnit ikonka???
měnil jsem ji předevčírem...a teĎ jsem konečně naše.... to ok...:( vo co jde?:( nechápu to..všechno to má..dlouho jsem se štval s úpravo ua teď taková zrada:'( prosím o radu:(Snažit se dosáhnout odpovědí na základní otázky je vůbec potíž. To je potom dost časově náročný tipuju tak 3 až 10 životů a vzhledem k tomu , že moje reinkarnace spolu nemluví tak na to asi těžko přijdu. Doufám, že jako nováček se hned zařadím do soutěže o nejdebilnějšího uživatele takovéhle soutěžě mě vždycky bavili. Většinou kvůli porotě CML-ů (Centrální mozky lidstva). Tím nechci nikoho urazit.
Alcator: Pravděpdobně se tím snaží dosáhnou na základní otázku života, vesmíru a vůbec. Nebo se tím možná snaží poukázat na potřebu změny vedení tohoto serveru. Možné ovšem je, že se pomocí toho, co napsal, snaží vyřešit potíže s žábama na zahradě. Pravděpodobné ale je, že pravdu má Dilva, myslím.
Alcator: No, že na něj už taky došlo... Nic hlubokomyslného bych v tom nehledal. (imho)
Stoupa: A o co ti jde?
Schválně jsem při realizování tohoto kódu žádal o pomoc několik "empatičtějších" lidí, aby naformulovali ta oznámení tak, aby z toho lidi nebyli špatní. Aby tam bylo něco pozitivního místo strohého "Jdeš dolů".
Když to takto ocituješ (s úsměvným smajlíkem), co tím vlastně chceš říct?
Vyhlašuji soutěž o nejdebilnějšího uživatele DD.cz. Tipy mě do pošty (každý maximálně 3). Zveřejnění výsledků: neveřejné pro zájemce poštou asi tak zaměsic.
Výsledky zašlu jen těm co zahlasují.
Můžete hlasovat i z rozmaru pro sebe či své přátele, tomu nezabráním, nicméně budu rád pojmeteli to seriozně a pošlete mi nicky těch opravdu největších debilů. Můžete i zdůvodnit. Krásné důvody budou zveřejněny, pochopitelně bude autor důvodu utajen, nebudeli si výslovně přát být zveřejněn.
PS: Dosud skoro všichni hlasovali na prvním místě pro sebe na druhém pro mě. Co se mě týče, OK, ale prosím buťte kritičtí raději k ostatním než k sobě.
nebudete sami ;)