MU upírek je ještě malý a neví, kdy má spát a tak má pořád opálené vlásk od vycházejícího slunce:) a proto dostal krém, že upírku?! :)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Tuvy: To se stává už od mojeho narození :D
MU - zase maminka usnula dřív jak ty? :-)
A jsem tu sám. Ha, a já du spát. Ale když tu nikdo nebude, nebude serveru smutno? A neukradne ho někdo? :(
Není nic lepšího než dát si v noci sprchu, oholit se, umejt vlasy, pleť popatlat krémem, a pak jít svěží k pc :) dal bych si kapku dračího doupěte
kdo že tě volá? :)
Pomoooc, mám hlad, a volá mě sprcha :D
abeceda gurmánství?:)
Diskriminaci bych si nedovolil, na názvu se stále pracuje :)
Nathaka: Diskriminuješ kanibaly a vegetariány ... mělo by to být: Zoologie, Botanika a Anatomie prostě gastronomie ...
Aha... napadá mě použití kombinace Zoologie a gastronomie :) aneb "Co všechno už jste snědli?"
co je to bíglík? :)
...a co o bíglech? Bíglící jsou bezvadní a přitom tu žádný stůl o nich není :)
NW: O špagetách, hamburgerech, jezevčících, gorilách, smetaně, lvech, stravovacích návicích.... je toho ještě víc.
To bylo just a joke. Ja se zakládáním momentálně nepočítám :) A pokud ano, téma stolu rozhodně nebude Textoris... Nyní tedy podávám návrh. O čem tady ještě chybí stůl??
Nathaka Warrior: Takový stůl si zkus založit a uvidíš! :-)
Téma tvého pohlaví bych přesunul ke Stolu o ničem :D
NW: já jsem si svím pohlavím jist:)
Založme stůl Textoris a jeho pohlaví... následně můžeme diskutovat o pohlaví všech ostatních, poněvadž občas je vskutku pochybné...
FlaviusV: To víš...:)