Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

MU upírek je ještě malý a neví, kdy má spát a tak má pořád opálené vlásk od vycházejícího slunce:) a proto dostal krém, že upírku?! :)

Uživatel úrovně 0

Tuvy: To se stává už od mojeho narození :D

Ikonka uživatele Tuvy

Uživatel úrovně 0

MU - zase maminka usnula dřív jak ty? :-)

Uživatel úrovně 0

A jsem tu sám. Ha, a já du spát. Ale když tu nikdo nebude, nebude serveru smutno? A neukradne ho někdo? :(

Uživatel úrovně 0

Není nic lepšího než dát si v noci sprchu, oholit se, umejt vlasy, pleť popatlat krémem, a pak jít svěží k pc :) dal bych si kapku dračího doupěte

Uživatel úrovně 0

kdo že tě volá? :)

Uživatel úrovně 0

Pomoooc, mám hlad, a volá mě sprcha :D

Uživatel úrovně 0

abeceda gurmánství?:)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Diskriminaci bych si nedovolil, na názvu se stále pracuje :)

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Nathaka: Diskriminuješ kanibaly a vegetariány ... mělo by to být: Zoologie, Botanika a Anatomie prostě gastronomie ...

Uživatel úrovně 1

Aha... napadá mě použití kombinace Zoologie a gastronomie :) aneb "Co všechno už jste snědli?"

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

co je to bíglík? :)

Ikonka uživatele Azucuache

Uživatel úrovně 0

...a co o bíglech? Bíglící jsou bezvadní a přitom tu žádný stůl o nich není :)

Uživatel úrovně 0

NW: O špagetách, hamburgerech, jezevčících, gorilách, smetaně, lvech, stravovacích návicích.... je toho ještě víc.

Uživatel úrovně 1

To bylo just a joke. Ja se zakládáním momentálně nepočítám :) A pokud ano, téma stolu rozhodně nebude Textoris... Nyní tedy podávám návrh. O čem tady ještě chybí stůl??

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Nathaka Warrior: Takový stůl si zkus založit a uvidíš! :-)

Uživatel úrovně 1

Téma tvého pohlaví bych přesunul ke Stolu o ničem :D

Uživatel úrovně 0

NW: já jsem si svím pohlavím jist:)

Uživatel úrovně 1

Založme stůl Textoris a jeho pohlaví... následně můžeme diskutovat o pohlaví všech ostatních, poněvadž občas je vskutku pochybné...

Uživatel úrovně 0

FlaviusV: To víš...:)