Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Skorp: jedna věc je nerozumět, druhá ignorovat. Nehledě na to že některé nejsou komentář ale podpis.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

anketa byla zadána jasně :P

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Skorpion: Asi jo. Ale myslím si, že těch devět poznámek (speciálně ta jedna moje) nikoho tak moc neobtěžuje. Spíš bych řekl, že to může být pro někoho vítaná informace navíc, ne?

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

skorpion: tjn :)

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

V poslední anketě poznámce "no comment" nerozumí 9 lidí z 89 (10,1%), asi to příště bude muset být česky...

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

anarion: a mnoho příznivců DrD to naštvalo, bo aby sis teď přečet dech draka, cvakáš 50 za pevnost

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Hřbitov se pohnul... Ať žije Lyrie!! :-))

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Agarwe: No já si myslím že spojením Pevnosti a Dechu Draka uvítalo mnoho příznivců DrD. Nevím, Pevnost má konkurenci?

Uživatel úrovně 0

Hele lidi, začal vycházet nový časopis o fantasy a hrách na hrdiny - Alduron!!! Prej je to nástupce Dechu draka, takže nevim jak vy, ale já si to určitě koupím. Dělaj na tom dokonce i nějací redaktoři Asterionu, čili vřele doporučuji. Tohle přesně na našem trhu chybělo, nemyslíte?

Uživatel úrovně 0

anarion: Já taky ne-e:-(..bohužel..

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

anarion: Já nee...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Tak, Zlenice už jsou v plném proudu, může se přihlašovat, kdo jede?

Uživatel úrovně 0

Ahoj stále trvá tak dlho pokiaľ sa dielko uverejní ? som tu zas po dlhšej púti životom :-)

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Legar: Napíšu mu do pošty :-)

Uživatel úrovně 0

Darn:
Tak to by bylo dobré. Někdo se zde zaregistruje jako Obchodník a ejhle, všude by napsal různé reklamy a tak.

Uživatel úrovně 0

Hrdlořez Nesro: Můžeš si dát na web výpis novinek z Doupěte, návod je pod rubrikou "Linky". Zkoušel jsem to a funguje.
Pokud bys chtěl použít nějaký banner, tak se asi budeš muset dohodnout s Almadem, na obrázky jsou autorská práva.

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Je tu na webu nějaký banner,k terý by sloužil jako reklama? Rád bych dal na web reklamu na server.. Ale nenašel sem to tu...

Uživatel úrovně 0

Jo,to sem docela koukal na jedno - ale už si ho smazal.S tim neřádem bych zatočil !!

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Někdo zjistil moje heslo a psal z mého účtu strašné ****, takže, prosím, kdybyste spatřili jakýkoliv podezřelý příspěvek od "Darnathorna", ohlaste mi to poštou. Díky.

Cheche, ale aspoň má ten nabouratel smysl pro humor :o) Kontroloval jsem mail a docela jsem se divil, že bych si sám posílal reklamu na viagru...

Uživatel úrovně 0

Podívejte se všichni na Čekající díla. Nová povolání teď vážně jedou. :))