Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Já se před mým odchodem podepisoval také pod vše. Pak už ti to ani nepřijde a děláš to úplně automaticky.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Znaků máme dost :) S pozdravem a pěněženkou v kapse,
---<NathaKa WarrioR>---

Tím jsem chtěl jen říct, že podpis má někdo už navedený a podepíše se pod vše. Třeba proto, aby ti ušetřil pohled nad text, kde vidíš nick, třeba proto, že je prostě zvyklý. Kamarád si podepisuje i podpis.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

ad podepisování....když to píše někdo a je to pod jeho nickem, tak je kravina se pod nějaký etxt ještě podepisovat, ne? .. teda nemyslím zrovna anketu, ale např. v diskuzích :) ..zdá se mi to nelogické plýtvání znaky:)

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Alcator:

Ano, plně s tebou souhlasím. Jenom pořád nevím, čemu to vadí (pravděpodobně ničemu), tak proč kvůli tomu zbytečně povzdychovat (viz Skorpion)?

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Za to já jsem se rozčiloval a to přímo otevřeně.

Stůl Arfandixův fanklub - Nové ankety.

Uživatel úrovně 0

Salmar: Já jsem se nerozčiloval, byl to jen takový povzdych, nic víc.

Ikonka uživatele zerafel

Uživatel úrovně 5

Můj podpis - S pozdravem a úctou...zerafel - asi níčemu nevadí. A komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí. :o)

Uživatel úrovně 0

Já jsem se dlouho podepisoval "S úctou Rotrigo", ale bylo to trapné, někdy to vyznělo i ironicky.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Alcator:

Ano, plně s tebou souhlasím. Jenom pořád nevím, čemu to vadí (pravděpodobně ničemu), tak proč se kvůli tomu zbytečně rozčilovat (viz Skorpion)?

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Zdenál

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Je asi lepší se podepsat. Ale pod NÁZOR!

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Osobně mi připadá podepisovat se pod vlastní názor, ať už jakkoli pitomej jako dobrej zvyk. Osobně mi to pomáhá si o daným člověku dotvářet názor. Ať už jakejkoli.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Alcator: Jejich problém, když chcou vypadat trapně, ne? :-)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Salmar:

Nejde ani tak o to, že by to něčemu vadilo. Spíš jde o to, jak to chápat.

"Nemám názor a jsem na to hrdý - Arnold"
"Nehodlám riskovat, že bych se přiklonila k nevítěznému táboru, ale zase chci, aby bylo vidět, že jsem aktivní - Jessica"
"Já vás vidím a vy mě ne! - Miloš"

Je to prostě zvláštní potřeba lidí bez názoru být viděni - alespoň to tak na mě působí.

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

Azu: To je přeci Arfandix, ne? Stačí mu lusknout prstem a veškerý zbraňový arzenál je mu k dispozici...

Ikonka uživatele Azucuache

Uživatel úrovně 0

Tak to bys vystřílel půlku planety...to jsem teda zvědavá, kde bys vzal prašule na tolik střeliva

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Já bych ty lidi co se nebojí za svůj názor střílel...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Tinwen: To už je věc druhá... :o)

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Skorpion: Čemu že to vadí, když se pouze podepíšou?

Uživatel úrovně 0

Korhul: Mno zadal jsem "no comment", ale ano, tvá poznámka je v pohodě, protože i tam zděluješ názor. Spíš mi jde o ty, co se jen podepíší (Rotrigo, MU, Choose Beer...).