Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Mno, už vím o čem založit stůl, který tu ještě není :) Heee, Pokéééémon :) Myslíte, že mi ho schválí? Myslím to naprosto vážně ...

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Tak tak, kdyby Stoupa žil na severní Moravě, čuměl by na gumídky od rána do večera.

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Náhodou jsem nedávno viděl gumítky s polským dabingem XD

Uživatel úrovně 0

Prosím Vás. Jestli někdo chcete rozhodnout o budoucnosti stolu, hlasujte v anktetě u stolu Mausoleum ID: 1991.
Děkuji.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Astrak: Na PoKéMoNy mi našahej!

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Ta velká zmutovaná krysa byla mistr Tříska.:D:D
Malý tupoun Stoupa je z Gumídků.;):) Ještě si pamatuji, jak jsem se na to díval, škoda, že už je nevysílají. To by měli hrát, ne nějaké pokemony a ještě nevím co.:D

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Všichni tři ste mimo. Vlastně všichni ne, Skorpion má pravdu:)
Jinak Stoupa byl přece ten týpek z Želvy ninja. Ta velká zmutovaná krysa. Menoval se Mistr Stoupa:) No a pak ho smahnul ten blesk...

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Když už jsme u těch nicků, tak Ostravák dělá bordel v Dílně. Celkem okatě...

Uživatel úrovně 0

Skorpion:
A nebyl Stoupa Pokémon? Přece:
"Stoupa, Stoupa, Stoupačúúúú!!!"
:-D

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

košam: Ne, Stoupa byl ten týpek z novin, co ho smahnul blesk... ;-)

Uživatel úrovně 0

Stoupa: hele nebyl stoupa ten týpek z gumídků???

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Miki + Astrak: nesouhlasim, zcela evidentně to je Denethorn. Měli byste procvičit čtení, chudák Denethorn, takhle mu mršit nick jako vy :(

Ikonka uživatele Miki Wolverine

Uživatel úrovně 0

Astrak: Nikoliv, je to Detonáthorn...

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Stoupa: To je Darnathorn...:D;)

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Zdendál:
dělám to vždycky proto, abych se ujistil, že tam ještě je. Mívám divoké noci...

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Denethorn: máš stejnej nick jak ten pán v Pánovi Prstenů ;)

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Zdenál..krásné přirovnání :)

S pozdravem, úctou, láskou, mírem v duši a uspokojením pro všechny, kteří stojí o to, aby náš svět byl lepší a o odstoupení Paroubka a KSČM z vlády, ale nechci tímto an nic ukazovat, přeje s válkou v duši, ten který ej zastáncem starého práva, puritánství, lásky bez sexu a zároveň sexu bez lásky a všeho zlého i dobrého, ten, tkerý se nechal dens ostříhat a nebaví ho tyhel trapné zakončení přání všeho možného a pozdravy, ale kdo chce, ať si to dělá, jak chcete, Textoris

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Např. já věděl už těsně po registraci, jak budou lidi můj nick mrvit, a proto jsem se začal podepisovat Darn. Troufnu si říct, že to pomohlo, protože místo "Darnatohrn", "Darnatorn", "Darathorn" a jiných hrůz se mě dost lidí naučilo oslovovat Darne.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Pánové, všichni co si pravidelně po ránu po probuzení saháte na penis bez úmyslu onanovat, nedělejte to. Je to zbytečnej pohyb a už to není in.

Textoris může.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

no, ale k čemu? Že by vás nikdo neznal, když píšete pod svoji přezdívkou...jen logicky..já to taky kdysi dělal, když to bylo in a dělala to většina :)